Vestigingsmanager
Regiodienst
Amsterdam, Netherlands
4 dagen geleden

Introductie

Voor onze vestiging Amsterdam zijn wij opzoek naar inspirerende vestigingsmanager met minimaal 2 jaar ervaring binnen soortgelijke functie.

Organisatie

Regiodienst is een groeiende organisatie die jaarlijks met meer dan 45% groeit. In 2010 zijn wij begonnen als arbeidsbemiddelaar binnen de bouw & techniek en hebben inmiddels drie vestigingen.

In Alkmaar, Amsterdam en Delft. De komende vijf jaar willen we ons focussen op verdere groei, het vergroten van onze naamsbekendheid en het versterken van onze service en dienstverlening naar bestaande en potentiële opdrachtgevers.

Op de vestigingen werken we in gedreven en enthousiaste teams van 5 tot 8 collega’s. De sfeer is inspirerend, energiek en gezellig.

Met ons team vieren wij dan ook regelmatig successen die behaald zijn. Wij zijn ambitieus en ontwikkelen continue om het beste uit onszelf, de kandidaten en de opdrachtgever te halen.

Wat bij ons past zijn collega’s die met beide benen op de grond staan, niet vies zijn van hard werken, maar ook zeker kunnen lachen en genieten van de mooie momenten.

Functie

In de functie van Vestigingsmanager regisseer jij de realisatie van onze zakelijke en commerciële doelstellingen en bewaak je daarnaast de dagelijkse processen op de werkvloer.

Je vindt het een uitdaging om op meerdere vlakken tegelijk te acteren, zonder de focus op jouw hoofdtaken te verliezen. Je motiveert en inspireert de collega’s op de vestiging en jouw structuur resulteert in mooie resultaten.

Functie eisen

 • je beschikt over een ondernemersmentaliteit en hebt een creatieve en innovatieve geest;
 • je bent communicatief uitermate sterk en bruist van de energie;
 • je ziet het als een uitdaging om kansen in de markt te creëren, te benutten en daardoor successen te boeken;
 • je bezit een gezonde dosis humor, wilskracht en een winnaarsmentaliteit;
 • je bent alert, flexibel en doelgericht;
 • een afgeronde HBO-diploma / werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 jaar ervaring als (vestigings)manager bij een uitzendorganisatie.
 • een rijbewijs.
 • Aanbod

  Een brede, zelfstandige functie in een inspirerend en dynamisch bedrijf. Als vestigingsmanager krijg je de benodigde trainingen, loopbaanontwikkeling en alles op het gebied van persoonlijke ontplooiing.

  Met een stevige ondersteuning van de founders (ervaren ondernemers). Puur op het gebied waar jij net wat meer sturing, mentoring nodig hebt.

  Zo bieden wij je ook een partnerplan aan, waarbij we je klaarstomen om je als aandeelhouder van jouw vestiging in te kopen en te werken als ondernemer en partner van Regiodienst.

  Naast een bovengemiddeld salaris bieden wij je een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een leaseauto, telefoon, laptop en een aantrekkelijke bonusregeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier