Parttime zomerbaan als postbezorger in lopik (3411 bj)
PostNL
lopik, Hilversum, Nederland
1 dag geleden
source : Joblift

Wat bieden wij je : Je start met een contract voor 7 maanden, met mogelijkheid tot verlenging. Een mooie PostNL-outfit en -

fietstassen. Je krijgt 4 weken vakantie per jaar. Wij betalen je salaris door bij ziekte en vakantie. In mei krijg je vakantiegeld (8% van je brutoloon).

We betalen mee aan je pensioen (vanaf 21 jaar). Een vergoeding van EUR 18,75 tot EUR 31,26 per kwartaal voor bijvoorbeeld onderhoud van je fiets.

Een vaste vergoeding voor het gebruik van je smartphone, Extra gewerkte uren krijg je uitbetaald. Je mag ze ook opsparen en later opnemen als vrije dagen.

Als je bij PostNL werkt, krijg je korting op je premie bij verschillende verzekeringen. Je kunt lid worden van de personeelsvereniging van PostNL.

Je krijgt dan hoge kortingen op sportscholen, verzekeringen, evenementen, vakanties en diverse producten. Geen vereisten

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier