Verpleegkundige Capelle a/d IJssel
Lelie zorggroep
Capelle aan den IJssel, Netherlands
6 dagen geleden

Hier ga je werken

Agathos, onderdeel van Lelie zorggroep, biedt vanuit een christelijk / reformatorische levensovertuiging zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft.

Neem ook even een kijkje op onze teamsite :

Dit is wat je gaat doen

Houd jij van opbouw, gericht werken, sparren met collega s en initiatief nemen om zo samen goede zorg te leveren? Dan zoeken wij jou!Als verpleegkundige kan jij het verschil maken.

Je kan jezelf ontwikkelen maar ook jou visie inbrengen om het team te versterken.Cliënten zijn blij als jij er bent. Jij zorgt ervoor dat zij zich op hun gemak, gezien én gehoord voelen.

Jij draagt zorg voor de ADL- en verpleegkundige zorg. Je bent alert op signalen en handelt hiernaar. Je hebt regelmatig contact met de huisarts of behandelend arts.

Verder zorg je voor een goede rapportage en overdracht.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige (niveau 4)- Heb je al eerder in de zorg gewerkt? We leren graag van jouw ervaring.
 • Je bent in bezit van eigen vervoer (vereiste) en woonachtig in regio Capelle a / d IJssel.Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de reformatorische identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier