Beladers gezocht!
Olympia
ZEVENAAR, Gelderland, nl
5 dagen geleden
source : Joblift

Wil jij vrijheid in je werkzaamheden en lekker buiten aan de slag? Wij zoeken per direct beladers voor het ophalen van huisvuil.

Je begint jouw dag in Duiven. Daar stap je samen met je collega's naar in de kraakperswagen en rijdt je naar de route.Als belader vuiliniswagen let ook jij op het verkeer en houd je je aan alle veiligheidsvoorschriften.

Het afval wat je ophaalt zijn groene en grijze afvalbakken, plastic afval, containers e.d.Olympia UitzendbureauEen baan met vrijheid in de buitenlucht.

Leuke collega's en een informele werksfeer.Geen dag is hetzelfde.Loon is conform de TLN cao.Bij Olympia is iedereen welkom.

Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.

Je bent betrouwbaar, flexibel inzetbaar en bent niet bang om vies te worden.Wij rekenen graag in de planning op jou.VCA is een pré.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier