Verpleegkundig Specialist
Careyn
Zuid - Holland
4 dagen geleden

Over de vacature

Careyn is met circa 8.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt.

Zij staat voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleert zelfredzaamheid en eigen regie.

Als het nodig is, staat zij klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van zorg en welzijn.

Ben jij een gediplomeerde Verpleegkundige Specialist met ervaring en / of affiniteit in de ouderenzorg? Voor het enthousiaste en collegiale team van Specialisten Ouderengeneeskunde en Verpleegkundig Specialisten in Hellevoetsluis zoeken wij per direct een :

Verpleegkundig Specialist

28-36 uur per week

De Medische Behandeldienst is actief op meerdere woonzorglocaties in Zuid-Holland. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de medische zorg aan onze klanten op maximaal twee locaties in Hellevoetsluis : locatie de Grootenhoek en locatie Rozenhoek.

Als verpleegkundig specialist binnen Careyn maak je deel uit van gemotiveerd, professioneel en dynamisch team waar collegialiteit en expertise voorop staan.

Het medische team bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, basisartsen en doktersassistentes.

Het team is verantwoordelijk voor de medische zorg aan cliënten binnen het werkgebied.

Als verpleegkundig specialist werk je zelfstandig en ben jij hoofdbehandelaar van de aan jou toegewezen cliënten. Er is een specialist ouderen geneeskunde die je kunt consulteren en met wie je op gezette tijden kan overleggen.

Functie eisen

 • Je hebt de Masteropleiding Advanced Nursing Practice (M ANP) afgerond.
 • Je bent BIG geregistreerd in het deelgebied Chronische zorg bij somatische aandoeningen of Intensieve zorg bij somatische aandoeningen .
 • Je hebt enige jaren ervaring als verpleegkundig specialist in een soortgelijke functie.
 • Je bent communicatief sterk, daadkrachtig, flexibel en kritisch.
 • Je bent innovatief en hebt veel kennis
 • Je kan een verbindende factor zijn tussen de medische dienst en de zorgmedewerkers.
 • Je hebt een rijbewijs en de beschikking over een auto, voor het reizen tussen de locaties.
 • Wat wij bieden

  Careyn biedt jou als Verpleegkundig Specialist een dynamische werkplek. Alle facetten in het werk als Verpleegkundig Specialist komen aan de orde.

  Hiernaast ondersteun je andere behandelaars en zorgverleners met consultaties. Je wordt gefaciliteerd om actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied te delen.

  Careyn is een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij : Salaris volgens CAO VVT, FWG 60 Een arbeidsovereenkomst van een jaar, met zicht op verlenging.

  Eindejaarsuitkering, pensioenvoorziening en reiskostenvergoeding. Diverse opleidingsmogelijkheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier