Accountmanager/ Customer service medewerker
Luba Uitzendbureau
's-Gravenzande
15 dagen geleden

Over de functie

Samen met 9 andere accountmanagers / customer service medewerkers zorg jij ervoor dat de logistieke processen soepel verlopen.

Dit wil zeggen dat je de medewerkers van de supply chain afdeling aanstuurt, het logistieke proces monitort en voorstellen voor klanten maakt.

Een hele diverse allround-functie. Daarnaast houd je de voorraden bij, informeer je klanten, stuur je de ompak- / verpak-

en rijpingsactiviteiten aan en verzorg je de administratie hieromheen. Dit alles doe je samen als team. De klanten bevinden zich vooral in Europa en Zuid-

Afrika dus je hebt veel internationaal klantcontact.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een familiebedrijf dat meer dan 80 jaar bestaat. De eerste activiteit was het koelen en opslaan van de Westlandse druiven.

Het bedrijf ligt in het agrarisch logistieke hart van zuidwest Nederland in het Westland vlakbij de Rotterdamse haven. De opdrachtgever beschikt over moderne faciliteiten voor het bewaren, behandelen en logistiek afhandelen van bederfelijke producten.

Wat wij vragen

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre
 • Je hebt affiniteit of ervaring met de AGF en logistieke processen
 • Je hebt een mbo 4 of hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur in een relevante richting
 • Wat wij bieden

 • Je komt terecht in een leuk team waar je je snel thuis gaat voelen
 • Er is elke dag veel dynamiek en er zijn altijd mogelijkheden om door te groeien
 • Bij deze functie ontvang je een passend salaris. Natuurlijk wordt er ook reiskostenvergoeding (€ 0,19 per kilometer) geboden wanneer je verder dan 10 kilometer van de werkplek woont
 • In eerste instantie krijg je een contract via Luba, maar wel met de intentie om je bij gebleken geschiktheid over te nemen
 • Hoe je solliciteert

  Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier