Hoofd financiële administratie
TalentScoutZ
Eindhoven, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Clubprofiel Onze klantrelatie is een Interim-,Advies- en Recruitmentbureau op het gebied van Finance &Control. Hun credo Human Key Solutions staat garant voorgemotiveerde kennisspecialisten binnen de domeinen Accounting &Reporting, Business Control en Corporate Governance.

Zij bemiddelenmensen vanaf HBO-niveau, in functies vanaf assistent-controller totaan de CFO. Ze zijn actief binnen zowel de profit als de publiekesector.

De 3 kernwaarden die terug te vinden zijn in hun DNA enwijze van zaken doen zijn : Deskundig; omdat zij zich alleen op hetdomein Finance richten en geloven in het op continue basis opleidenvan talenten, zijn hun mensen relevant en deskundig.

Daarnaastgeloven zij in de juiste competenties en ontwikkeling hiervan.Betrokken staat voor de tweede kernwaarde, door dicht bij deopdrachtgever te staan weten ze welke behoefte wanneer gaatontstaan, zodat ze tactisch meedenken.

 • Hiermee kennen ze ook decultuur van het bedrijf, een minstens zo belangrijke factor. Zedoen het samen! Daadkracht, de derde kernwaarde, staat voor;
 • huninzet en drive zorgen ervoor dat ze de juiste specialist vindenvoor de gevraagde oplossing. Zij leveren! Deze professioneleevenals gemoedelijke club is opgericht in 2007.

  Het FlexibelVennoot Model werd ontwikkeld om ambitieuze Finance Professionalsmeer ruimte te bieden hun eigen carrière vorm en inhoud te geven.

  Tegenwoordig biedt dit ook de perfecte oplossing voor de FreelanceProfessional in het kader van de veranderende wetgeving.

  Demedewerkers kenmerken zich niet alleen door state-of-the-artkennis, een flinke dosis ervaring en een stevig ambitieniveau, maarook door ondernemingszin.

 • Hun doel is uit iedere opdracht eenwin-win te behalen en zodoende de lange termijnrelatie teverstevigen. Om de verdere ambitie en groei te verwezenlijken zijnwij exclusief voor hun op zoek voor de positie van Business ManagerFinance & ;
 • Jouw positie in het veld De functie als BusinessManager Finance & Control bij onze klantrelatie is eenondernemende positie.

  Je verwerft zelf je opdrachten en het is jepassie om opdrachtgevers vooruit te helpen. Je bent Businesspartnervan CFO’s en andere Senior Managers op het gebied van Finance,Audit, Risk & Compliance.

  Je spreekt hun taal en kent de markt.Met regelmaat zit je bij hen aan tafel om te sparren over hunbusiness. Op die manier krijg je zorgpunten en uitdagingen van jeopdrachtgevers boven water en kun je daar vroegtijdig op inspelen.

 • Verder ben je verantwoordelijk voor de volgende taken : Hetrealiseren van jouw individuele en commerciële doelstellingen enhet leveren van een significante bijdrage aan het resultaat van deBusiness Unit;
 • De opbouw, het beheer en uitbreiding van hetklantenbestand. Hiertoe initieer je op creatieve wijze commerciëleacties, waaraan je effectief opvolging geeft en genereer je actiefnieuwe business in jouw vakgebied.

 • Dit bij zowel reeds bestaandealsmede nieuwe relaties; Het kwalitatieve en kwantitatieve beheervan onze medewerkers en treed je op als een sparringpartner;
 • Hettotale instroomproces van kandidaten via diverse kanalen, zoalseigen netwerk, filesearch, internetsearch en uitgebreide marketingmogelijkheden;
 • Het opbouwen van klantrelaties, door als stevigesparringpartner te fungeren, die hen vakkundig ondersteunt enadviseert; Het maken van de perfecte match : door het intensiefonderhouden van contacten met zowel opdrachtgevers als FinanceProfessionals;
 • Het bemiddelen en onderhandelen met opdrachtgeversen Finance Professionals : Je bent gedreven om succesvol te zijn enhet werken met targets is voor jou een extra stimulans.

  Jouw succesbehaal je door Finance Professionals te laten acteren op uitdagendeprojecten en je klanten te voorzien van passende oplossingen.

  Hierin krijg je alle vrijheid; Het opstellen van een commercieelplan. Hieronder valt het nadenken over exposure en de planning vande diverse commerciële activiteiten.

  Transfereisen Academisch werk-en denkniveau; Je bent aantoonbaar een commerciële outperformer enbent zeer sterk in (cold) acquisitie-

  en sales vaardigheden, metbewezen successen; Je hebt meerdere jaren relevante ervaring inAccount -, Sales -, of Business Development, bijv.

 • als SeniorAccount Manager, Sales Manager of Consultant; Minimaal 5 jaarervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in het domeinvan Finance & Control;
 • Pragmatische en hands-on mentaliteit,klant- en resultaatgericht, analytisch vermogen en je weet teverbinden. Voorwaarden spelerscontract Een dynamische ondernemendefunctie in een uitdagende omgeving waarin je kennis, ervaring enpersoonlijke ontwikkeling volledig tot uiting komt;
 • Uitstekendearbeidsvoorwaarden met een goed vast salaris; Aansprekendebonusregeling naast de geldende secundaire voorwaarden;
 • Mogelijkheden tot participatie in aandelen bij goed functioneren;De mogelijkheid een bijdrage te leveren aan de verdere groeiambitie van deze succesvolle topclub binnen de interim-

  Advies- enRecruitment op het gebied van Finance &Control.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier