Constructeur Civiele Betonbouw
Kracht Recruitment
Leiden, NL
6 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als Constructeur Civiele Betonbouw ben je een bouwmeester van constructies en word je ingeschakeld om draagconstructies te ontwerpen en door te rekenen.

Na het kiezen van materialen wordt de draagconstructie toegankelijk gemaakt voor berekening. De constructie wordt getest door middel van schematisering van de ontwerpen.

Dit stelt de constructeur in staat om aan te geven hoe het krachtenspel in de constructie zich zal afspelen. Als constructeur civiele betonbouw binnen dit ingenieursbureau dien je zeer goed te kunnen rekenen.

Op basis van deze berekeningen maakt de Constructeur civiele betonbouw tekeningen. Tijdens een gesprek dient de Constructeur civiele betonbouw te kunnen onderbouwen waarom hij / zij gevoel heeft voor de materie.

Functieeisen

 • Afgeronde HBO / WO opleiding richting Civiele Techniek of gelijkwaardig;
 • Meerdere jaren werkervaring, bij voorkeur binnen een ingenieursbureau;
 • Creatief denkvermogen, actieve instelling en vaardigheden om in teamverband te werken;
 • Studerend voor constructeur (MSE of PMSE) strekt tot aanbeveling;
 • Ervaring met moderne rekenprogrammatuur;
 • Enkele jaren ervaring in het ontwerpen, tekenen (AutoCAD) en berekenen van beton- en staalconstructies;
 • Bereidheid tot het volgen van cursussen.
 • Opleidingsniveau : HBO

  Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever een groot Ingenieursbureau is onafhankelijk en opererend vanuit een technische achtergrond. Samen met haar opdrachtgevers werkt men aan duurzame en innovatieve oplossingen voor vraagstukken rond de interactie tussen de mens en zijn omgeving.

  Daarmee dragen ze als meer dan een eeuw bij aan het succes van haar opdrachtgevers én creëren positieve maatschappelijke effecten.

  Er heerst binnen dit bedrijf een informele werksfeer en er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers. De projecten zijn zeer divers qua omvang en hierdoor is het werk afwisselend.

  Deze organisatie is groeiende en hierdoor zijn wij benaderd om een vacature voor de functie Constructeur civiele betonbouw op te stellen.

  Men is op zoek naar een professionele collega met goede werkethos. Geboden salaris en emolumenten zijn marktconform.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden je een fulltime dienstverband, een leuke vacature Constructeur civiele betonbouw en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden binnen een innoverende organisatie.

  Uitstekende primaire en vooral secundaire arbeidsvoorwaarden zijn evident. Echter, voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol.

  Want jij werkt vanuit jouw Kracht en persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier