Specialist Schadeverzekeringen Volmacht
Meijers Assurantiën
Amsterdam, Noord-holland, Nederland
2 dagen geleden

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het inventariseren, beoordelen, accepteren en het beheren van schade risico’s?

Ben je in staat een hoogwaardige dienstverlening te leveren? En weet jij jouw weg te vinden binnen een netwerk van verzekeraars?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werklocatie : Amstelveen

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde mbo en / of hbo-opleiding
 • In het bezit van een WFT Basis, WFT Particulier en WFT Schade Zakelijk
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Goede beheersing van Microsoft Office
 • Ervaring met CCS is een pré
 • Wat kun je van ons verwachten?

 • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
 • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
 • Goed, marktconform salaris en een 13e maand
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Korting op verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
 • Dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddagborrel
 • Jouw functie

  In deze functie ben je werkzaam op onze volmacht afdeling en deze afdeling is verantwoordelijk voor het gehele traject van offerte, voorwaarden en polis opmaak van alle in volmacht opgestelde zakelijke schadeverzekeringen.

  Als Specialist Schadeverzekeringen inventariseer, beoordeel, accepteer en beheer jij schaderisico’s. Hierbij houd je natuurlijk rekening met de behoefte van de klant door de wensen te inventariseren en zo een passend advies uit te brengen.

  Je formuleert en presenteert jouw advies met betrekking tot de te verzekeren risico’s op een zodanig deskundige wijze dat de klant in staat is tot een afgewogen keuze te komen.

  Daarnaast onderhandel je met de verzekeraars over de premie, condities en eventuele risico beperkende maatregelen. Je bent in staat om zelfstandig complexe en / of verzekeringsproducten onder te brengen bij klanten.

  Ook houd je je kennis met betrekking tot verzekeringsproducten en prijsstellingen up to date en analyseer je voortdurend de marktontwikkelingen.

  Jouw kwaliteiten

  Als Specialist Schadeverzekeringen krijg je energie van een hoge dienst- en serviceverlening naar de klant. Daarnaast ben jij administratief sterk zodat je accuraat en zorgvuldig de juiste offertes, polissen en dekkingsbevestigingen opstelt.

  Verder ben je doortastend, leergierig en heb jij uitstekende commerciële- en communicatieve vaardigheden. Je staat stevig in je schoenen en je durft verantwoordelijkheid te nemen.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij.

  Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op.

  De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou

  Ben jij de Specialist Schadeverzekeringen die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie.

  Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter). Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend.

  Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Heb je vragen, stuur deze naar meijers thenextcrowd.com.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier