Organisatorisch talent gezocht!
Randstad
'S-GRAVENHAGE, NL
1 dag geleden

Enthousiast organisatorisch talent gezocht!

Wil jij werken bij dé skateboard lifestyle winkelketen van de Benelux? Met acht moderne winkels en een populaire webshop heeft deze flagshipstore zich gespecialiseerd in de verkoop van skateboard gerelateerde hardware, schoenen, kleding en accessoires.

Deze winkel verkoopt topmerken zoals Nike SB, Vans, Adidas, Obey en nog veel meer.

Zoek je een uitdagende baan waarbij jij je onder andere bezighoudt met het regelen en coördineren van werk(processen)? Vind je het leuk om mensen te begeleiden en aan te sturen?

Werk je daarnaast graag in een informele omgeving? Dan is wellicht deze baan iets voor jou. Dit betreft een vaste functie voor 40 uur per week in het centrum van Den Haag.

Het gaat hierbij om een uitdagende baan waarin je samen met het management kunt nadenken over de visie van de organisatie.

Je proactieve inzet wordt zeer gewaardeerd / wordt van je verwacht.

Voor deze functie vragen wij minimaal een afgeronde MBO4-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting. Stel, je bent bedrijfsleider geweest binnen een horeca gelegenheid, dan zou je ook in aanmerking kunnen komen.

Je moet namelijk enige affiniteit / interesse hebben in management, aantoonbare werkervaring hierin is een vereiste. Goed kunnen regelen, mensen durven aansturen zijn belangrijke noemers voor deze functie.

Je kunt denken aan een salaris rond de €3.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur. Dit is uiteraard wel afhankelijk van jouw daadwerkelijke ervaring.

Werken binnen deze functie kan iedere dag anders uitzien, het ene moment ben je aan het checken of de voorraden kloppen.

Het ander moment moet je ingrijpen als een escalatie zich aandient en een grote orde niet lijkt te kloppen bijvoorbeeld.

Een dag achter jouw computer werken, zit er bij deze functie niet in. Het gaat om een afwisselende functie waarbij je het team letterlijk aan zal sturen en jij als aanspreekpunt fungeert voor hen.

Dit vraagt om de volgende competenties :

 • Organisatorisch sterk waardoor jij ten alle tijden de juiste prioriteiten weet te stellen;
 • Beslissingen durven en kunnen nemen;
 • Vindingrijk als het gaat om verbeteringen om de off- en online tak zo efficiënt mogelijk te laten verlopen;
 • Helikopterview behouden, ook / juist als er een piek komt tijdens de sale periode of tijdens een Blackfriday;
 • Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature? Reageer dan snel via de solliciteren’ knop op onze website

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Mónica Pérez Martínez

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier