Meeloopstage Civiele Techniek (Amsterdam)
A.Hak
Amsterdam, Purmerend
4 dagen geleden

Als stagiair(e) bij A.Hak maak je kennis met alles wat te maken heeft met de aanleg van ondergrondse kabels & leidingen voor de distributie van gas, water, warmte en elektra.

Jij gaat meelopen op onze vestiging in Amsterdam óf Purmerend waarbij je ons daarnaast gaat helpen met diverse vraagstukken.

Je gaat kijken naar procesverbetering op het gebied van werkvoorbereiding en calculatie óf bijv. kijken naar het gebruik / implementeren van systeem gerichte contractbeheersing ten behoeve van de uitvoering.

Je krijgt de mogelijkheid om bij diverse enthousiaste collega’s mee te kijken en zo kennis te maken met de ondergrondse infra!

Wat we bieden

Allereerst een leuke en leerzame stageplek binnen onze organisatie waar jij je kunt ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Deze stage biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met alle facetten van de ondergrondse infra van de offertefase tot het opleveren van het project.

Verder bieden wij je een stagevergoeding van €400 bruto per maand. Uiteraard kom je terecht in een enthousiaste werkomgeving met een zeer gemotiveerd team die bereid is jou te ondersteunen in je ontwikkeling tijdens je stageperiode.

Wat we vragen?

Als eerste dat je enthousiast, leergierig, proactief en zelfstandig bent. Je kijkt vanuit een praktisch oogpunt naar onze aanpak en documenten die wij opstellen en gebruiken.

Je bent een zelfstarter die hulp vraagt wanneer nodig; je schroomt er dan ook niet voor om op zoek te gaan naar informatie om je kennis te vergroten.

Je bent communicatief en van nature gericht op samenwerking.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier