Export Sales Manager
Sales Talents
Oost, Netherlands
20 uur geleden
source : Experteer

Technical Permanent / vast in dienst EuropaOrganisatie- en afdelingomschrijvingOnze opdrachtgever is een producent van kunststof panelenvoor uiteenlopende toepassingen.

Hierbij staan kwaliteit en duurzaamheid,evenals innovatie en ecologie voorop. Ter versterking van het sales team kijken wij voor hen uitnaar een Export Manager.

Dit met een focus op Scandinavië, Balkan en delen van Oost-Europa.JobomschrijvingJe bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de jou toegewezen markt en het uitoefenen van alle B2B sales activiteiten daarbinnen.

Hierbij ligt de focus op Scandinavië, Balkan en delen van Oost-Europa. Mogelijk wordt dit op termijn uitgebreid naar andere landen en regio’s.

Je bent verantwoordelijk voor het behouden en uitbreiden van de klantenportefeuille door actieve prospectie, en het zoeken naar nieuwe opportuniteiten in diverse sectoren.

De focus ligt hierbij op de constructiemarkt.Je beheert de vooropgestelde klantenbudgetten.Je schrijft offertes en volgt deze op.

Je rapporteert via een CRM pakket.Je voert onderhandelingen over handelscontracten.Je werkt samen met collega’s aan de ontwikkeling en implementatie van het marketingplan, je neemt deel aan internationale beurzen, etc.

In deze functie rapporteer je aan de Sales & Marketing Director.ProfielJe behaalde een bachelor of master diploma.Je hebt minimaal 3 jaar saleservaring, bij voorkeur in een technische omgeving.

Kennis van kunststofverwerking is een troef.Je hebt ervaring met het opbouwen en managen van distributiekanalen.Je bent bereid tot frequente buitenlandse verplaatsingen binnen Europa.

Je bent tactisch ingesteld en je bezit sterke communicatieve vaardigheden.Je bent probleemoplossend en hebt een sterke resultaatgerichte focus waardoor je de vooropgestelde objectieven kunt verwezenlijken.

Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands, Engels en Duits.AanbodJe komt terecht bij een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf.

In de rol van Export Manager heb je een zeer gevarieerde jobinhoud waarbij je in nauw contact staat met alle afdelingen binnen de organisatie.

Naast een grondige opleiding bij opstart en opleidingsmogelijkheden tijdens je tewerkstelling, wordt het volgende pakket geboden : Vast bruto maandloonBonusregelingWagen + Europese tankkaartMaaltijdchequesOnkostenvergoedingLaptopGSM-abonnementGroepsverzekeringWettelijk verlof + 12 ADV dagenInlichtingen bij : Christel Van Pul03 259 29 01Vacaturenummer : 31880+Toon meer informatie-Toon minder informatie

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier