Medewerker Varkenshouderij
AB Midden Nederland
Ijsselstein Ut, NL
5 uur geleden

Dit ga je doen

Voor een biologische varkenshouderij in IJsselstein zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker die ervaring en affiniteit heeft met het werken met varkens.

We zoeken iemand die allround werkzaamheden kan uitvoeren, zoals het schoonmaken van de hokken, het voeren van de zeugen, helpen met verzorgen van de dieren, het overhuizen van de zeugen, afspenen, insemineren.

Dit breng je mee

 • Aantoonbare affiniteit met en enige ervaring in het werken met varkens
 • Vieze handen krijgen vind je logisch
 • Je bent een aanpakker
 • Je bent op korte termijn beschikbaar voor 24-32 uur per week
 • Je woont in de omgeving van IJsselstein
 • Ons aanbod

  Wij bieden je uitdagend en afwisselend werk en een mooie mogelijkheid om te leren. Bij wederzijdse tevredenheid en goed functioneren kun je op termijn in vaste dienst komen bij AB Midden Nederland.

  Je ontvangt een salaris conform CAO, afhankelijk van je ervaring.

  Enthousiast geworden over deze vacature van medewerker varkenshouderij? Reageer dan snel! Een korte motivatie bij je sollicitatie stellen wij erg op prijs.

  Volg je een BBL opleiding en zoek je een werkplek binnen de varkenshouderij, ook dan nodigen we je uit om te reageren! Evt.

  kunnen we ook kijken naar de mogelijkheden om dit te combineren met een andere werkplek binnen de veehouderij.

  De oorsprong van AB Midden Nederland ligt in de agrarische sector. Onze vakbekwame mensen werken voor diverse tuinbouw- veehouderij en fruitbedrijven.

  Zo zoeken wij o.a. regelmatig melkers, fruitplukkers en teeltmedewerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

  Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier