Verzorgenden 3 IG
Zorgbalans
Aerdenhout
3 dagen geleden

Wat doe je als

Verzorgende 3IG bij Prettig Thuis?

Net dat beetje meer aandacht aan cliënten kunnen geven. Zodat cliënten zo prettig mogelijk op zichzelf kunnen blijven wonen.

Dat is werken bij Prettig Thuis, onderdeel van Zorgbalans. Hoe? Door als verzorgende de cliënten te ondersteunen bij persoonlijke verzorging, welzijn en huishoudelijke ondersteuning.

Als Verzorgende help je onze cliënten bij de dagelijkse zorg en voert verzorgende en verpleegtechnische handelingen uit.

Uit je ervaring en gesprekken met cliënten weet je wat zij aan aandacht , zorg en begeleiding nodig hebben. Daarnaast voer je overleg met behandelaars en collega’s en heb je contact met de familieleden.

Je draagt zelfstandig en actief bij aan het zorgplan en de uitvoering hiervan. Het welzijn van onze cliënt is een belangrijk onderdeel van de zorgverlening.

Je gaat een goed gesprek niet uit de weg. Of dat nu over vroeger is of nu, over verdrietige zaken of blije dingen. Boodschappen samendoen of samen op stap met de cliënt is een van de mogelijkheden binnen het welzijnsmoment.

Het is niet de bedoeling dat jij je cliënt alles uit handen neemt, in tegendeel. Wel help je hem of haar allerhande dingen te regelen.

Je komt te werken in één van de Prettig Thuis teams in Zandvoort, Overveen, Aerdenhout, Heemstede of Hillegom.

Profiel en opleiding

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende 3IG of Verzorgende AG met deelkwalificatie 304 (verplegende elementen) en een rijbewijs,
 • Je hebt een aantal jaren werkervaring als Verzorgende 3IG in de ouderenzorg. Ervaring met PG cliënten is een pré.
 • Je cliënten gaan voor alles, je gaat voor kwaliteit.
 • Je bent daadkrachtig, zit vol initiatief en je kunt goed inschatten wat er speelt.
 • Je bent een teamplayer en praat graag met je collega’s over hoe jullie de zaken anders en beter kunnen aanpakken. Als het nodig is neem je het voortouw en neem je collega’s daar in mee.
 • Je bent flexibel beschikbaar en werkt alle diensten; dag-, avonddiensten, door de week en in de weekenden.
 • Je bent tussen de 12 en 28 uur per week beschikbaar
 • Vanzelfsprekend spreek en schrijf je goed Nederlands
 • Samenwerking in een klein, hecht team Ieder team bestaat uit ongeveer 10 collega’s waarvan 2 cliëntcoaches. De cliëntcoach regelt de planning van het rooster, stelt een zorgplan op en coördineert de zorg voor de cliënt.

  Je werkt dagelijks nauw samen met de cliëntcoach van jouw team. De cliëntcoach staat dicht bij jou als je vragen hebt.

  Salaris en overige arbeidsvoorwaarden

  Afhankelijk van je opleiding en ervaring verdien je bij ons maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 35 conform de CAO VVT).

  Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld.

  Verder ontvang je een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden : Zorgbalans UIT&THUIS met gunstige regelingen voor gemak, gezondheid en ontspanning.

  De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier