Development engineer
continu
Zevenaar, NL
6 dagen geleden

Development engineer

In deze functie houd je je bezig met de pre-engineering en het ontwerpen en uitdetailleren van producten en / of machines ten behoeve van de elektronica-

en consumentenindustrie. Je bent analytisch ingesteld, iemand vol vernieuwende ideeën en hebt een goed praktisch inzicht.

Mede dankzij jouw bewezen trackrecord binnen het engineeringveld zorg je voor een projectmatige begeleiding van productie en montage.

Je voert contacten met klanten en leveranciers binnen diverse branches en variërend van eenmanszaakjes tot grote multinationals.

Je werkt nauw samen met een senior development engineer en samen zijn jullie verantwoordelijk voor zowel het technische ontwerp als de planning en het budget.

Je krijgt dan ook een afwisselend en uitdagend takenpakket, waarbij CAD-gerelateerde werkzaamheden slechts een deel van jouw dag vullen.

 • Afgeronde HTS of TU-opleiding richting werktuigbouwkunde, mechatronica of soortgelijk
 • Ten minste drie jaar werkervaring op een engineeringafdeling
 • Goede beheersing van 3D CAD-software (bijvoorbeeld SolidWorks of NX)
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Onze opdrachtgever is een middelgroot bedrijf dat zich richt op de elektronica- en consumentenindustrie. Zij werkt voor tal van grote en minder grote opdrachtgevers en wordt ingeschakeld voor het ontwikkelen van producten en machines.

  Meestal betreft het turn-key projecten waarbij het bedrijf dus zowel een product moet ontwikkelen als de machine of machinelijn waarmee dit product uiteindelijk geproduceerd kan worden.

  Aangezien onze opdrachtgever een eigen werkplaats en productiefaciliteit heeft bestaat de mogelijkheid dat een project wordt afgesloten met het assembleren van de ontwikkelde machine of het produceren van de eerste series eindproduct.

  Werken bij dit bedrijf betekent jezelf snel ontwikkelen en alle facetten die techniek te bieden heeft in één bedrijf verenigd tegenkomen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier