Verzorgende IG
Lelie zorggroep
Rotterdam, Netherlands
20 uur geleden

Hier ga je werken

Pniël ligt in het hart van Kralingen, dicht bij openbaar vervoer, het Kralingse Bos, winkels en de Hoflaankerk. Pniël biedt zorg, (dag)behandeling, verpleging en ondersteuning aan eigen bewoners en aan wijkbewoners.

Pniël heeft één psychogeriatrische afdeling. Ook is er een revalidatie afdeling, een afdeling langdurig herstel (somatiek) en behandelt Pniël zes intensieve beademingscliënten.

De afdeling dagbehandeling is gericht op somatiek en psychogeriatrie.De afdeling Boei zoekt een Verzorgende IG voor 24-32 uur.

Dit is wat je gaat doen

Afdeling Boei is op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG. Op de afdeling Boei verblijven cliënten met een complexe zorgvraag waaronder beademingscliënten en cliënten met ziekenhuis verplaatste zorg.

Je geeft persoonsgerichte zorg aan de cliënten in overeenstemming met het zorgplan en het indicatiebesluit, de beperkingen en de te ontwikkelen mogelijkheden van de cliënt.

Je levert de juiste informatie voor het zorgplan, communiceert met de cliënt en zijn relaties en draagt bij aan een goed werk-

en leefklimaat. Je werkt samen in een multidisciplinair team.

Dit verwachten wij van jou

 • Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je over een diploma verzorgende IG niveau 3, bij voorkeur heb je ervaring met complexe zorgvragen;
 • Als persoon ben je zelfstandig, flexibel, reflectief op eigen handelen en empathisch
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent gewend om met complexe zorgsituaties om te gaan;
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag en een referentie aan jou. We doen ook een check in het Waarschuwingsregister.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier