Kandidaat-notaris Vastgoed
Nysingh
Arnhem
4 dagen geleden

Jouw rol

Als kandidaat-notaris vastgoed vervul je een belangrijke rol als adviseur bij diverse juridische aspecten rondom vastgoed.

Hierbij ligt de nadruk op het adviseren en begeleiden van cliënten. Jouw advies wordt onder meer gevraagd bij vraagstukken op het gebied van grondverwerving, samenwerkingsvormen en bijzondere vastgoedconstructies.

De sectie en marktgroep

Het team bestaat uit één notaris, drie kandidaat-notarissen en een ervaren secretariaat en is onderdeel van de sectie Vastgoed, Markt en Overheid.

Onze cliënten zijn voornamelijk (nationaal en internationale) ondernemingen, maar ook onderwijsinstellingen, zorginstellingen en overheden.

Wat kun jij verwachten?

 • ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en voor eigen initiatief;
 • cursussen en training op kantoor waardoor iedereen zijn / haar kennis op peil houdt en kennis en inzichten gedeeld worden;
 • een dynamische functie binnen een top 20 kantoor;
 • een iPhone en een Microsoft Surface Pro;
 • prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen + 2 vaste verlofdagen op jaarbasis.
 • Wie zoeken wij

  Jij hebt drie tot zes jaar werkervaring als kandidaat-notaris en hebt aantoonbare affiniteit met de vastgoedpraktijk. Je bent waarnemingsbevoegd, of je wordt dat binnenkort.

  Je beschikt naast een sterk analytisch vermogen over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent nauwkeurig, pragmatisch, resultaatgericht en krijgt energie van werken in teamverband.

  We vinden een flexibele, no-nonsense instelling en de wil om je te ontwikkelen erg belangrijk. Bovenal zijn we op zoek naar een stevige en stressbestendige persoonlijkheid die ervan houdt om in een hectische omgeving met elkaar goed werk af te leveren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier