Verpleegkundige GGZ
GGzE
Eindhoven
1 dag geleden

Wat zijn jouw taken?

Je maakt onderdeel uit van een multidisciplinair team en behandelingen worden ook in teamverband vormgegeven. Je werkt samen met activiteitenbegeleider, psychiater, psycholoog en verpleegkundig team.

De cliënten met wie je gaat werken zijn gebaat bij een dag structuur. In ons cliëntenwerk zijn tact, geduld, empathie maar ook doortastendheid, structurerend / directief kunnen handelen competenties die een pre zijn.

We werken in 24 uurs zorg dus wisselende diensten vroege, late en nachtdiensten.

Wat vragen wij van je?

Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkunde en / of HBO Verpleegkunde en bent enthousiast, gedreven en geduldig.

Kortom, een collega met een professionele verpleegkundige attitude en een duidelijke visie op zorg die zijn mening durft te geven op een constructieve manier, een open visie heeft op behandelen en begeleiden.

Je gaat op laagdrempelige wijze het contact aan. Je staat stevig in je schoenen en ziet uitdaging in het motiveren en activeren van cliënten.

Je kan omgaan met mensen met een ernstige complexe problematiek. Je neemt makkelijk initiatief zowel in het contact met cliënten als in het contact met je team.

In samenwerking zoeken wij iemand die makkelijk afstemt en nauw wil samenwerken in multidisciplinair teamverband. Kennis en inzicht in psychiatrische ziektebeelden is een pre!

We zijn opzoek naar iemand die het een uitdaging vindt om te werken met deze doelgroep. Daarnaast denk je in mogelijkheden en ben je in staat om snel creatief te handelen.

Ben jij verbindend, flexibel, stressbestendig, kritisch, proactief, integer, discreet, daadkrachtig, open mind en heb je inlevingsvermogen, humor en goede communicatieve en sociale vaardigheden?

Wil je graag meebouwen aan een stabiel team op weg naar zelfsturing en heb je plannen over hoe je een opname afdeling wil neerzetten?

Dan ligt hier wellicht een nieuwe uitdaging voor je.

Wat kun je van GGzE verwachten?

De functie wordt afhankelijk van opleiding en ervaring ingedeeld in FWG 45 of FWG 50 volgens de (bijlage VI). Daarnaast kun je rekenen op een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier