Support inkoper non food (Ref. 1432)
Veermat
IJsselstein
2 uur geleden

Support inkoper non food (Ref. 1432)

 • IJsselstein
 • Hoofdkantoor
 • 32 - 40 uur
 • Support inkoper non food (Ref. 1432)

  Solliciteer direct Hey regelaar! Zoek jij uitdaging, verantwoordelijkheid en een leuk team? Kom bij ons aan de slag als medewerker inkoop support op het servicekantoor bij Vermaat! In deze rol ben je verantwoordelijk voor de inkoop van voornamelijk (klein) keuken materiaal, denk hierbij aan o.

  a. bestek, borden, glazen en onderhoud keuken apparatuur en vervanging. Een super toffe rol, waarin je zowel schakelt met je collegas van het inkoop team, de locaties en onze leveranciers.

  Ben je benieuwd? Lees meer en solliciteer!

  Jouw functie

  Als medewerker inkoop support ben je de linker- én rechterhand van de Inkopers. Je collegas voeren de onderhandelingen met leveranciers, maar door jouw goede voorbereiding zorg jij ervoor dat zij hun werk uitstekend kunnen uitvoeren.

  Jij zal je voornamelijk richten op aanschaf en inhuur van (klein) keuken materiaal / mastiek en onderhoud. Jij bent van aanvraag tot levering betrokken bij dit proces.

  Je bent veel in contact met leveranciers en locatiemanagers, zowel telefonisch als schriftelijk, en de opvolging van het bestel / offertetraject is jou volledig toevertrouwd.

  Je doorgrondt logistieke processen op detailniveau zonder de hoofdlijnen uit het oog te verliezen.

  Met jouw kritisch oog beoordeel je offertes, verwerk je aanvragen en overleg (en controleer) je specificaties en levercondities.

  Jouw nauwkeurigheid komt goed van pas bij het plaatsen van bestellingen en het controleren van contracten en inkoopfacturen.

  Je neemt actief deel aan het non food inkoop overleg.

  Kortom : als spin in het web vorm je de schakel tussen de afdeling Inkoop, onze locaties en overige afdelingen op het Servicekantoor.

  Een dynamische omgeving? Jij voelt je hierin goed op je plek en pakt graag de lead.

  Jouw ingrediënten

 • Jij hebt een relevante afgeronde MBO+ opleiding aangevuld met 2 tot 3 jaar ervaring in een ondersteunende functie óf jij bent een HBO starter die zijn / haar carrière vliegend van start wil laten gaan
 • Jij bezit goede communicatie skills; jij schakelt met vele collega’s, van managers op onze horecalocaties tot leveranciers en van de afdeling marketing tot het facturatieteam.
 • Ook beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

 • Je bent analytisch en administratief zeer sterk, je bent oplossingsgericht en resultaatgericht
 • Je bent bekend met Microsoft Office, teams en Sharepoint. Daarnaast hebben Word, Excel en Outlook geen geheimen voor jou
 • Jouw menu

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier