Voorman onderhoud
Het Groen Werkt
Venray, NL
11 uur geleden

Vacatures

 • weneedbootstrap float : left !important;
 • Bij Het Groen Werkt helpen we je om je carrière in het groen zo goed mogelijk te laten groeien! Of je nu wilt beginnen als groenvoorziener, of je werkt al jaren als zelfstandig hovenier maar bent op zoek naar de volgende stap, Het Groen Werkt verbindt jou met het juiste bedrijf.

  Voorman onderhoud (Venray)

  Venray 26-01-2021

  Wij zijn op zoek naar een voorman die in staat is om medewerkers te motiveren, te instrueren en een team te bouwen. Je inzet richt zich op mooie, grote en uitdagende projecten op het gebied van onderhoud van groene leefomgeving.

  Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan groot wijkonderhoud. Je bent kundig in het signaleren van zwakten in de buitenruimte en komt met verbetervoorstellen.

  Functieomschrijving

  Het onderhouden van goede contacten met de klant over de voortgang, verbeteringen en beeldkwaliteit van het geleverde werk is erg belangrijk.

  Daarnaast ga je het werk inventariseren en ben je voor een gedeelte van het werk verantwoordelijk voor de planning en organisatie.

  Verder zijn het monitoren van de kwaliteit en digitaal vastleggen van gegevens belangrijke onderdelen van de functie.

  Functie eisen

  Jij bent iemand die :

 • In het bezit is van een relevant diploma op MBO-niveau, het VCA-certificaat, rijbewijs B(E) aanvullende cursussen op het gebied van dak- en gevelgroen en speelvoorzieningen zijn een pre;
 • Beschikt over ruime kennis en ervaring (bij voorkeur een jaar of vijf) met uiteenlopende onderhoudsprojecten met civiele en bouwkundige elementen;
 • Weet waar hij over 5 jaar wil staan;
 • Communicatief vaardig is, zowel in het aansturen van medewerkers, als ook in de contacten met klanten;
 • Verantwoordelijkheid durft te nemen;
 • Beschikt over leidinggevende capaciteiten en een goed organisatorisch en werktechnisch inzicht.
 • Arbeidsvoorwaarden

  We bieden je een verantwoordelijke maar ook heel afwisselende baan in een enthousiaste werkomgeving. Bij de vacature horen goede arbeidsvoorwaarden en een vaste baan in het vooruitzicht.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier