Stage op maat - Bouwkunde
Koninklijke BAM Groep
Landelijk, Nederland
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als student wil jij je breed oriënteren op het werken in de bouwsector. Tijdens een stage bij BAM krijg jij de ruimte om er achter te komen hoe jij je loopbaan, na het behalen van je studie, eventueel zou willen starten.

Met jouw studie Bouwkunde kun je natuurlijk vele kanten op. Door middel van een stage kun jij meewerken in een bepaalde functie.

Wil jij bijvoorbeeld stage lopen als werkvoorbereider, uitvoerder of is het toch de calculatie- & ontwerpfase waar jij energie van krijgt?

Geef in jouw motivatiebrief duidelijk aan welke richting jou aanspreekt. Op die manier kunnen wij jou optimaal helpen bij jouw Stage-op-maat!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken jou als jij je herkent in het volgende :

 • je bent een student Bouwkunde op MBO, HBO of WO-niveau
 • je neemt initiatief en durft vragen te stellen
 • je bent een echte teamplayer en hebt een passie voor de bouw.
 • Wat bieden wij?

  Jij brengt een frisse wind mee in de organisatie en dat waarderen wij. Daarom krijg jij een stagebegeleider die jou helpt in de ontwikkeling als persoon én als professional.

  Samen zoeken jullie naar jouw talenten en ambities en werken jullie aan de leerdoelen die je vanuit je opleiding meekrijgt.

  Ook niet onbelangrijk : bij BAM krijg je een ruime stagevergoeding.

  Over ons

  Koninklijke BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen.

  BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat.

  BAM staat voor indrukwekkende projecten, innovatieve oplossingen en deskundige medewerkers. Met zo'n 19.000 medewerkers brengt BAM jaarlijks wereldwijd duizenden projecten tot stand.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier