Technisch Commercieel Medewerker Showroom
Abeos
Neede, Gelderland
1 dag geleden
source : TechnischeVacaturebank.nl

Als Technisch Commercieel medewerker Showroom ben jij het gezicht van het bedrijf. Je bent dagelijks bezig om samen met de klant tot een uniek concept en product te komen.

Met jouw communicatieve vaardigheden kun je snel de vraag van een klant beantwoorden en altijd een passende oplossing vinden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de backoffice. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het opstellen van offertes, het beantwoorden van vragen, maar ook voor het maken van calculaties.

Het is daarom fijn dat je de taal van de bouw

⠢Ervaring met het maken van calculaties vanuit de bouw is een pre⠢Je bent een verkoper met een klant- en resultaatgerichte instelling⠢Je hebt een representatieve uitstraling⠢Je bent in het bezit van een MB0-diploma of hebt dit bereikt door werkervaring (voorkeur bouwgerelateerd)⠢Ervaring in een Commercià le functie (ervaring op de binnendienst of in een showroom is een absolute pre)⠢Je bent communicatief sterk⠢Bij voorkeur aantoonbare kennis van tegels & sanitair

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier