Cost Engineer / Projectleider
MIFA Aluminium
Venlo, NL
4 dagen geleden

Kom werken bij ons!

Ben jij een professional op het gebied van metaalbewerking en wil jij de stap zetten naar een rol van Cost Engineer / Projectleider bij één van de mooiste bedrijven van Noord-

Limburg? Laat dan je CV achter!

Omschrijving

Mifa is op zoek naar een Cost Engineer / Projectleider. In deze gevarieerde rol ben jij het beginpunt van alle nieuwe aanvragen van klanten van Mifa.

Wanneer er een offerte aanvraag binnenkomt via de afdeling Sales wordt deze doorgestuurd naar Bureau Techniek. Hier werk jij samen met 4 collega's, samen bepalen jullie wie het project gaat calculeren.

Je gaat in de vacature van Cost Engineer / Projectleider kijken naar de maakbaarheid van het product en kijkt of het past binnen het productportfolio van Mifa.

Vervolgens ga jij aan de hand van de 3D tekening van de klant bepalen hoe het product gemaakt moet gaan worden in het productieproces van Mifa en eventueel met hulp van externe toeleveranciers.

Aan de hand hiervan probeer je een zo realistisch mogelijke kostenberekening te maken en deze communiceer je via een uitgebreid document naar de afdeling Sales.

Wanneer de klant ervoor kiest om het aluminium product te laten maken door Mifa treed jij op als projectleider. Je zorgt ervoor dat alle afdelingen van Mifa op de hoogte zijn van hoe jij het product gecalculeerd hebt zodat het ook gemaakt wordt conform afspraak.

jij hebt immers alle kennis van je product!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier