Magazijnmedewerker Staal
Logistic Force
Roosendaal, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Heb jij ervaring in de staalbranche? Ben je bekend met het werken met een bovenloopkraan? En wil je als magazijnmedewerker aan de slag? Lees dan snel verder!

Waar zijn wij naar opzoek?

Voor onze opdrachtgever in Roosendaal zoeken wij een magazijnmedewerker in de staalbranche. Het is een modern bedrijf op het gebied van staalproducten waarbij vele soorten van staalbewerkingen mogelijk zijn.

Je bent verantwoordelijk voor alle logistieke processen binnen het bedrijf met een bovenloopkraan. Hierbij kun je denken aan orderpicken, binnenkomende goederen op locatie zetten en laden en lossen.

Soms komt het voor dat je de werkzaamheden met een heftruck uitvoert, maar het overgrote deel van de werkzaamheden voer je uit met de bovenloopkraan.

Ervaring hiermee is dus een grote pré!

Wat vragen wij van je?

Jij bent :

 • Bekend en ervaren met werken in de staalsector is een must;
 • In het bezit van een heftruckcertificaat is een pré;
 • Bereidt om in twee ploegen te werken (7 : 00 - 16 : 00 / 13 : 00 - 22 : 00);
 • Bekend met het werken met een bovenloopkraan;
 • Je beheert de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Op zoek naar een baan voor de lange termijn.
 • Hoe we je terugbetalen?

  Op 1001 manieren. Laten we beginnen met een salaris van ongeveer €2000,- tot €2150,- bruto exclusief 12,5% ploegentoeslag, afhankelijk van ervaring volgens de betreffende CAO met daarnaast, reiskosten, overwerkregelingen, ploegentoeslagen, etc.

 • Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de 'extraatjes'. Zoals de persoonlijke aandacht en oprechte waardering die je krijgt bij Logistic Force Roosendaal.
 • Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in. Denk aan diverse cursussen. En ben jij supergemotiveerd?

  Als jij ambities hebt, helpen we je op weg. Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force medewerkers gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag.

  Een win-win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier