Afstudeeropdracht Kunststoffen met veel vrijheid en eigen ingeving
Edison Projectmanagement B.V.
Arnhem, NL
4 uur geleden

Functieomschrijving

Deze opdracht bestaat uit 2 delen :

 • Onderzoek naar belasting van kunststof curves en geleiders
 • Onderzoek naar verouderingsgedrag van kunststoffen in diverse slachterijomgevingen
 • 1. Onderzoek naar belasting van kunststof curves en geleiders

  In onze machines worden vaak kunststof curves en geleiders toegepast. Onze klanten willen continu hun capaciteit vergroten.

  Dit bereiken we door onze machines geschikt te maken voor hogere lijnsnelheden. Dit heeft als consequentie dat we kritischer moeten ontwerpen.

  Een van de aspecten van kritisch ontwerpen is weten waar de belastingsgrens ligt van de toegepaste kunststoffen.

  Om op zoek te gaan naar deze grens hebben we een testopstelling ontwikkeld. Het is aan jou om deze opstelling te fine tunen om er daarna diverse proeven mee te doen.

  Je gaat ontdekken hoe relevante parameters zich tot elkaar verhouden. Je zult een methode moeten vinden om alle meetresultaten goed te interpreteren.

  Uiteindelijk ga je de opgedane kennis vertalen naar een constructie richtlijn.

  2 : Onderzoek naar verouderingsgedrag van kunststoffen in diverse slachterijomgevingen

  Kunststof is een veel gebruikt materiaal voor diverse machine onderdelen. Onze machines staan in een slachterijomgeving waar dagelijks gereinigd wordt met water en allerlei chemicaliën.

  Hierdoor veranderen op de lange termijn de eigenschappen van het materiaal : er treedt veroudering op. Er is veel kennis en ervaring binnen Marel Stork Poultry Processing op het gebied van het gedrag van kunststoffen in slachterijomgevingen.

  Echter die kennis is versnipperd. Graag willen we dat jij al die kennis verzamelt en in kaart brengt. Door middel van diverse (verouderings)proeven ga die kennis meer kwantificeren.

  Uiteindelijk willen we kunststof toepassingen beter kunnen berekenen en simuleren, rekening houdend met de lange termijn effecten.

  Ook hier is voor jou de uitdaging om een constructie richtlijn op te stellen.

  Functie eisen Afstudeeropdracht Kunststoffen met veel vrijheid en eigen ingeving

  Voor beide opdrachten wordt van je verwacht dat je je inleeft in de problematiek en theoretische achtergronden. Je krijgt een grote vrijheid in het opstellen van een onderzoeksplan.

  Bij voorkeur studeer je werktuigbouwkunde.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier