Technician E&I Bekijk vacature
Nouvall
Zeeland, NL
31 dagen geleden

Voor onze klant in Zeeuws-Vlaanderen zijn we op zoek naar een Technician E&I

Vacature omschrijving

Zowel preventief als reparatie aan alle standaard instrumentatie In staat om storingen te verhelpen aan - P en dP transmitters (flow, druk en nivo)

 • Inline flowmeters zoals vortex, magnetisch en bijvoorbeeld ultrasoon
 • Niveaumeters zoals verdringer, vlotter en bijvoorbeeld trilvork
 • Temperatuurmetingen zoals thermokoppel, pt-100 al dan niet met transmitters
 • Regelkleppen en open / dicht kleppen, plug, kogel of bijvoorbeeld vlinderkleppen
 • Checken noodzakelijke informatie jobpakket en feedback geven bij afwijking(en) Bekijken of er problemen zijn met de uitvoering op technisch, veiligheid of ander gebied Zelfstandig verkrijgen en doornemen van de nodige (kritische) procedures en protocollen Overleggen met de werkvoorbereider wanneer het werk uitgevoerd kan worden Ervoor zorgen dat de juiste vergunning(en) worden aangevraagd Checken of alle machines en gereedschappen beschikbaar en in orde zijn Uitvoeren alle werkzaamheden volgens de geldende procedures en gebruik checklist Communicatie met de klant over voortgang werk Uitvoeren kwaliteitscontrole Completeren van de benodigde informatie ten behoeve van documenting en history updating (mains / engineering files etc).

  Je profiel

  MBO-4 niveau of gelijkwaardig Minimaal 5 jaar ervaring in onderhoudsomgeving in soortgelijke functie Zelfstandig Neemt zelf beslissingen ten aanzien van reparatieproblemen In bezit van VCA VOL Naam* Woonplaats* Telefoonnummer* E-

  mail* Curriculum vitae (CV)* Extra bestand 1 Extra bestand 2 Hoe heeft u ons gevonden? Opmerking(en) Gegevens bewaren* Ik ga er mee akkoord dat Nouvall mijn gegevens voor 5 jaar mag bewaren.

  Wilt u uw gegevens eerder verwijderen, stuur dan een mail naar

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier