Technische Dienst Monteur Elektrotechniek
Xelvin B.V.
Amsterdam, NH, NL
4 dagen geleden
source : Monster

Functiebeschrijving No-nonsense, lekker praktisch en voorzien van de nuchtere hands-on mentaliteit. Klinkt dat als de perfecte werkomgeving voor jou?

En heb je een technische opleiding? Dan wil je deze vacature niet missen! Voor een bedrijf in de zware industrie zoekt Xelvin hands-

on medewerker voor hun Technische Dienst in Amsterdam (Westelijk Havengebied). De technische dienst bestaat uit 15 collega's die functies hebben als monteur, werkvoorbereider en maintenance engineer.

Hoe ziet jouw dag eruit? Je begint de dag met een teamoverleg. Omdat er gewerkt wordt in wisseldienst is er een overdracht tussen de teams.

Welke storingen zijn er geweest en hoe kunnen we dit in de toekomst voorkomen. Maar vooral wat kunnen we leren van elkaar.

Door de dag heen ben je bezig met onderhoudswerkzaamheden en het oplossen van storingen aan de productielijn. Hierbij moet je denken aan Scada systemen, frequentieregelaars en gelijkstroomregelaars, hoogspanningsinstallaties.

Bij modificatie- en nieuwbouw projecten wordt er een beroep gedaan op je kennis en ervaringen. Je kan een actieve rol spelen binnen het project en de inbedrijfname.

Hier houdt het niet op. De operators moeten ook leren omgaan met de nieuwe machines, hun train je en begeleid je met het juiste gebruik.

Er wordt gewerkt in een ploegendienst en de fabriek is in goede staat en wordt continue vernieuwd met nieuwe machines. Functie-

eisen Wanneer ben je een aanvulling voor het team? MTS opleiding Elektrotechniek of Mechatronica Ervaring binnen de zware industrie Bereidheid tot het lopen van ploegendienst Contact Natuurlijk gaat het om de details en accenten in deze baan.

In een gesprek kunnen wij ons enthousiasme over deze functie en de inhoud nog beter overbrengen. Je kan mij ook 's avond bellen op 06-

820 589 81 of een whatsapp bericht sturen. Stuur je reactie en je CV naar of neem contact op via 06-820 589 81 Xelvin Xelvin is een internationaal opererende organisatie.

Verspreid over Europa zijn er 25 kantoren. We hebben een groot netwerk van professionals opgeleid van MBO, HBO tot Universiteit die vanuit een vast of flexibel dienstverband projecten uitvoeren voor toonaangevende opdrachtgevers.

Xelvin biedt haar medewerkers de beste balans tussen flexibiliteit en zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei in een stimulerende en uitdagende werkomgeving.

Xelvin is actief op het gebied van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Chemie en High Tech. Solliciteren Bent u geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Sjoerd Blanker, telefoonnummer 020-8208281 of verstuur uw sollicitatie per e-mail naar

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier