Hitte-eiland effect betonproducten
UniPartners
Twente
6 dagen geleden

Bedrijfsinformatie

Het bedrijf bevindt zich in Hengelo en fabriceert betonnen producten in het werkgebied grond-weg- en waterbouw en is leverancier van straatbakstenen en gevelstenen.

Projectomschrijving

Het project heeft betrekking tot het opstellen van concepten die kunnen bijdragen aan het verminderen van het hitte-eiland effect.

Het hitte-eiland effect is het fenomeen dat de temperatuur in een stedelijk gebied gemiddeld hoger is dan in het omliggende landelijk gebied.

Als studentconsultant zul je onderzoek doen naar het hitte-eiland effect, betonproduct concepten opstellen en onderzoek doen naar de produceerbaarheid van deze concepten.

Heb jij

 • Kennis van thermodynamica?
 • Het liefst ook een beetje kennis van beton?
 • Analytisch vermogen?
 • Dan is deze vacature wat voor jou! Als studentconsultant hoef je nog niet het gehele betonproduct zelf te ontwikkelen, maar bedenk je wel de mogelijke concepten.

  Je hebt veel vrijheid om je eigen idee├źn aan bod te laten komen en je eigen inbreng aan de concepten te geven. Verder kan je vaak gewoon vanuit thuis aan de slag als je de benodigde informatie binnen hebt.

  Wat biedt UniPartners jou?

  UniPartners biedt jouw enerzijds de kans op een leuke, leerzame bijbaan. Anderzijds is dit een goede mogelijkheid om je CV een boost te geven! Je wordt begeleidt door een projectmanager dus is er een laagdrempelig contact.

  Als je vragen hebt over deze vacature, kan je deze gerust mailen naar afien.ploeg unipartners-twente.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier