Constructiebankwerker/lasser
Regiodienst
Heerhugowaard, Netherlands
1 dag geleden

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als constructiebankwerker / lasser? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een gemotiveerde nieuwe collega.

Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in het bouwen van carrosserieën. Het is een echt familiebedrijf en er heerst een zeer prettige werksfeer! Ben je geïnteresseerd?

Zoek dan niet verder en reageer.

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in het bouwen van carrosserieën. Het betreft een familiebedrijf met een uitstekende reputatie waarbij kwaliteit en service voorop staan.

Niets is voor hen te gek en er heerst een prettige werksfeer, waar ruimte voor een dolletje is en een gezonde werksfeer heerst.

Zij zijn op zoek voor lange termijn, dus er is zicht op in indiensttreding en een vast contract!

Functie

In de functie van constructiebankwerker / lasser ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en monteren van onderdelen en constructies tot complete carrosserieën.

Je maakt ook verschillende onderdelen op maat door middel van knippen, buigen, zetten, kanten, zagen, slijpen en snijden.

Het (de)monteren, reviseren en controleren van diverse carrosserieën en constructies hoort ook tot je takenpakket.

Functie eisen

Als constructiebankwerker / lasser ben jij in het bezit van :

 • VMBO metaal, aangevuld met de opleiding constructiebankwerker niveau 2
 • VCA basis diploma is een pré
 • Probleem oplossend vermogen
 • Beheersing van het tekening lezen
 • Kwaliteitsbewust, handvaardig en nauwkeurig
 • Flexibele instelling
 • Aanbod

  Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan bij een organisatie die staat voor kwaliteit en innovatie. Binnen het team heerst een open en informele werksfeer.

  Er wordt een beloning volgens CAO geboden met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens krijg je mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en is er uitzicht op een vast dienstverband.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier