Werkstudent | WO | Business Tax Advisory | Den-Haag
Ernst & Young AG
The Hague, Netherlands
23 dagen geleden

Business Tax Advisory Werkstudent WO Business Tax Advisory (BTA), de algemene praktijk binnen het fiscale vakgebied waar men zich bezig houdt met day-

to-day advisering van (internationale) wereldtop ondernemingen, vermogende particulieren en non-profit instellingen. Door je te specialiseren in één van deze klanttypes, je vast te bijten in alles wat rondom onze cliënten afspeelt en door betrokkenheid te tonen creëer je de meerwaarde waar de BTA praktijk van EY dagelijks naar streeft.

Jouw uitdaging Binnen Business Tax Advisory Rotterdam zijn wij op zoek naar een startend fiscalist met focus op directe belastingen.

Als werkstudent ga je aan de slag binnen een jong, enthousiast en innovatief team waar je onze cliënten in samenwerking met de partner adviseert op een breed fiscaal terrein.

In het team komen uiteenlopende specialismes naar voren, maar het is belangrijk dat jij als startend fiscalist een brede interesse hebt in het fiscale vakgebied.

Onderwerpen waar je dagelijks mee bezig gaat zijn : - Opdrachten analyseren, mogelijkheden inventariseren en samen met de specialisten óf partner een advies voorbereiden.

Bij het type opdrachten kun je denken aan bedrijfsinvesteringen, vennootschaps- en dividendbelasting, financiële producten, reorganisaties alsook fusies en overnames.

 • Intensief samenwerken met onze cliënten; - Voorbereiden en deelnemen aan het wekelijkse vaktechnische overleg. Jouw verantwoordelijkheden Als werkstudent binnen Business Tax Advisory kom je te werken in een jong, enthousiast en innovatief team.
 • De snel veranderende samenleving zorgt voor veranderingen in het fiscale vakgebied. Met jouw objectieve doch kritische blik adviseer jij vanaf dag één onze cliënten op een breed fiscaal gebied.

  Kwalitatief goed werk afleveren is voor jou de normaalste zaak van de wereld en streeft dit dan ook dagelijks na. Dit ben jij : Je bent niet de eerste de beste.

  Je hebt tijdens je studie je best gedaan om jezelf op persoonlijk als vaktechnisch gebied te ontwikkelen. Ben jij de match waar wij naar op zoek zijn?

 • Je zit in het derde jaar van je bachelor of in de master fase van de opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie;- Relevante werkervaring opgedaan door een stage of bijbaan heeft een sterke pre;
 • Actief geweest binnen een studenten- / studie- of sportvereniging heeft een sterke pre;- Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands en Engels;
 • Een proactieve houding, waarbij wij jouw ambitie en inventiviteit graag terug zien komen;- Analytisch sterk. Jouw carrièremogelijkheden bij EY Jouw competenties en interessegebieden bepalen je toekomst.
 • Hierbij word je gecoacht en neem je zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Daarnaast bieden we je : -

 • Een uitdagende en enerverende baan in een snel veranderende innovatieve regio;- Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op een manier die jou het beste past. Belangstelling? Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Annebel Ross, Recruiter, via 0629084456 of annebel.
 • ross nl.ey.com.Wil je meteen solliciteren? Make your mark, apply now!

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier