Sprinklermonteur - Diemen
Aditech
Diemen, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Wat jij graag doet als sprinklermonteur, met een goed salaris en toekomstperspectief. Dat hebben we voor je in regio Diemen!

Wat jij monteert is zo belangrijk. Toch zie je jouw vakwerk als sprinklermonteur gelukkig weinig in actie. Sprinklersystemen zijn een schakel in de brandveiligheid van panden.

Jij installeert brandblussystemen die brand detecteren, brand melden en blussen. Afwisselend werk en verantwoordelijkheid vind je prettig.

Het aanleggen van sprinklerleidingen met sprinklers is nauwkeurig vakwerk. Je installeert leidingsystemen en beheerst daarvoor alle technieken voor buigen, snijden, lassen en monteren.

Als sprinklermonteur werk je meestal op hoogte. Bekend met veilig werken op hoogte en geen hoogtevrees vinden we daarom belangrijk.

Wij zijn Aditech. Al 25 jaar lang bezig om goede vakmensen op de juiste werkplekken in de techniek te plaatsen. Werken in een vast dienstverband in het Aditech team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei!

Functie-eisen :

 • MBO niveau 3 opleiding richting installatietechniek
 • Ervaring in brandveiligheid installaties
 • VCA-certificaat, ook te behalen via Aditech
 • Certificaat Werken op Hoogte is een pré
 • VSI of NEN-EN 12845+A2+NEN 1073 certificaten zijn een pré
 • Rijbewijs B(E)
 • Bedrijfsomschrijving :

  De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de installatietechniek, zoals Sprinklermonteur, dat is wat we bij Aditech al 25 jaar in heel Nederland doen.

  Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemer tot landelijke spelers.

  Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van top gereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding.

  Met vestigingen door het hele land zitten de Aditech collega's altijd in de buurt.

  Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier