Junior Project Manager - Utrecht
Evoke Detachering
Utrecht, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Functieomschrijving

Heb jij graag de touwtjes in handen? Draag jij jouw klanten op handen? Als Junior Project Manager ben jij na het verkooptraject de persoon die onze klant begeleidt.

Bij elk project stel jij een planning op met hierin de doorlooptijden en welke mijlpalen tijdig bepaald moet worden. Deze planning communiceer je multidisciplinair en naar de klant.

Gedurende het proces monitor je de voortgang en houd je contact met je (interne) klanten. Als Junior Project Manager ben je dus de spil binnen het proces en verantwoordelijk voor een succesvolle afloop!

Je streeft altijd naar een duurzame en langdurige relatie met klanten, waarbij kennis, betrouwbaarheid en kwaliteit in woord en daad belangrijker zijn dan korte termijn resultaten.

Je kunt de wensen van de klant in kaart brengen, waarbij je de kosten en baten niet uit het oog verliest, zowel intern als voor de klant.

Je werkt nauw samen met het bedrijfsbureau, de productie en montage afdelingen die zorgdragen voor het proces.

Mechanical Engineer

Het leukst aan mijn baan vind ik dat ik me met meer bezig houd dan alleen de werkzaamheden die bij de functie van Mechanical Engineer horen."

Lees het succesverhaal

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding met de richting Werktuigbouwkunde;
 • Als junior heb je maximaal 1 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met tekenpakket SolidEdge is een prè;
 • Je beschikt over zowel commercieel en technisch inzicht;
 • Je bent stress bestendig, een goede planner en durft de leiding te pakken. Hiernaast kun je je collega's en de klant goed overtuigen en beschik je over analytisch vermogen;
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Aanbod

  Binnen Evoke sta jij centraal. Wanneer je bij ons in dienst treedt word je een van onze collega’s. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop, zowel binnen je carrière als daarbuiten.

  Om jouw kennis verder uit te breiden kent Evoke verschillende opleidingsmogelijkheden. Daarnaast voorzien wij je gedurende je loopbaan van persoonlijke begeleiding door een van onze Relatie Managers.

  Iemand die jou, je wensen en ambities maar ook het vakgebied en bedrijf waar je aan de slag gaat kent. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn voor ons vanzelfsprekend.

  Een vast marktconform salaris, gunstige pensioenregeling en collectieve korting op individuele verzekeringen behoren tot deze voorwaarden.

  Daarnaast biedt Evoke haar medewerkers verschillende voordelen met betrekking tot sport en beweging. Evoke voorziet je dus zowel tijdens al buiten werktijd van een flinke dosis nieuwe energie!

  Functie-eisen :

  Bedrijfsomschrijving :

  Bij Evoke kunnen we je natuurlijk altijd meer informatie geven over onze werkwijze, vacatures, sollicitaties, opdrachten en meer.

  Daarom kun je onze Relatie Managers altijd bereiken. Zij staan je graag te woord. Bel voor telefonisch advies of maak een afspraak en kom langs op een van onze vestigingen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier