Begeleider
Randstad
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Ben jij als begeleider toe aan een nieuwe uitdaging? Wellicht dat het werken als begeleider in de gehandicaptenzorg de volgende stap voor jou is! Bij Koninklijke Visio zijn ze op zoek naar begeleiders die leergierig en behulpzaam zijn.

Meer weten? Lees dan snel verder!

Werken bij Koninklijke Visio betekent (samen) werken met slechtziende en blinde mensen. Bij Koninklijke Visio wonen mensen met een visuele en verstandelijke beperking.

Zij wonen in de wijk op diverse locaties in Huizen. We zijn op zoek naar enthousiaste begeleiders om onze teams te versterken! Er zijn diverse mogelijkheden in het aantal uren en locaties.

Je bent flexibel inzetbaar met onregelmatige diensttijden.

De locaties zijn wisselend in grootte en doelgroep. Soms vraagt het meer verzorging en op andere locaties meer begeleiding.

Alle cliënten zijn volwassen en maken gebruik van dagbesteding. Iedere dag is weer anders : soms heel dynamisch met veel onderlinge interacties, andere keren is er een rustige, huiselijke sfeer met een sociaal karakter.

Als begeleider voer jij de dagelijkse zorg en begeleiding uit. Je observeert de client, signaleert knelpunten en rapporteert hierover naar je collega’s.

Je denkt graag mee rondom diverse zorginhoudelijke thema’s en werkt graag in een teamverband.

Een van de voordelen van werken via Randstad is dat jij zelf kan aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken! Ideaal als jij naast je huidige baan extra wilt werken of als je toch dat ene weekend vrij wilt hebben voor een kort stedentripje.

De kandidaat staat bij ons centraal. Wij willen ervoor zorgen dat jij plezier haalt uit je werk, en wij helpen jou hier graag bij!

Wat vragen wij van jou :

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma minimaal MBO niveau 3.
 • Je hebt stage- en / of werkervaring in de gehandicaptenzorg.
 • Je hebt ervaring in het omgaan met verbale en / of fysieke agressie.
 • Wat kunnen wij jou bieden :

 • Een uitdagende en leerzame werkomgeving.
 • Salaris en reiskosten conform het cao GHZ 35 / 40
 • Het VOG wordt na 100 gewerkte uren direct vergoed.
 • Volg cursussen om jou kennis uit te breiden!
 • Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Pauline Engelen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier