3D Meettechnicus
WILA
Lochem, NL
4 dagen geleden

Home Vacatures 3D Meettechnicus

Welkom bij WILA!

Je werkplek is in onze fabriek in Lochem. Van oudsher zijn we een familiebedrijf. Inmiddels hebben we ruim 350 werknemers en al onze producten worden in Lochem gemaakt.

Daarnaast hebben we een eigen R&D afdeling en een wereldwijde verkooporganisatie in Nederland, USA en China. Ook worden onze producten over de hele wereld verkocht.

Met 15 collega s maak je onderdeel uit van het team kwaliteitscontrole. Een team van zeer nauwkeurige mensen die er samen voor zorgen dat onze producten altijd met dezelfde hoogwaardige kwaliteit de deur uitgaan.

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Binnen dit team ben jij de expert op het gebied van programmeren, beheren en structureren van diverse meetprogramma’s. Deze meetprogramma’s voer je in in zeventien (!) CNC gestuurde Mitutoyo meetmachines.

WILA is daarmee de grootste gebruiker van deze meetmachines van heel Nederland.

Je levert deze meetprogramma’s tijdig aan, stelt controlemethodieken op voor productfamilies, analyseert, beheert en optimaliseert bestaande programma’s.

Ook volg je ontwikkelingen op het gebied van apparatuur en software. Daarnaast analyseer je eventuele afwijkingen en koppel je dit terug naar de betrokken personen.

Je neemt deel aan het continue verbeterteam en ondersteunt de fabriek met informatie en adviezen met betrekking tot het kwaliteitssysteem.

Tijdens je werk communiceer je met diverse collega's op verschillende niveaus zoals Productcontroleurs, R&D en Operators

Wat verwachten we van jou?

Je hebt enkele jaren ervaring met het programmeren van (bij voorkeur) Mitutoyo meetmachines in een productieomgeving. Ook heb je genoeg kennis opgedaan op het gebied van geometrische meettechnieken.

We vinden het belangrijk dat je pragmatisch bent ingesteld, eigen initiatieven ontplooit en analytisch kunt denken. Als laatste beschik je over HBO werk- en denkniveau in de richting Technische natuurkunde of je bent een jonge enthousiaste WTB’er.

Ben je goed in programmeren en is je rekenkundigheid optimaal? Dan is deze functie ook een prima startersfunctie.

Wat kunnen we jou bieden?

Wij vinden het belangrijk dat je naast goede arbeidsvoorwaarden, met plezier naar je werk gaat. Daarom vinden wij samenwerken, betrokkenheid en een goede werk-privé balans belangrijk.

Naast een goed salaris conform cao metalektro, bieden wij daarom ook aan :

 • 27 vakantiedagen én 13 ATV-dagen bij fulltime basis
 • Ruime winstedelingregeling
 • Deelname WILA-activiteiten zoals ons jaarlijks WILA festival
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Uitgebreid inwerkprogramma
 • Fietsplan
 • Wat zijn de vervolgstappen naar jouw nieuwe baan?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier