Account Manager Artificial Intelligence in Amsterdam
SalesToppers
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Wil je ook werken als Accountmanager Artificial Intelligence bij de marktleider op het gebied van datamanagement. Ben je energiek en wil je deel uit maken van een Internationale organisatie met veel groeipotentie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie :

Als Accountmanager Artificial Intelligence werk je bij marktleider op het gebied van datamanagement. Vanuit het hoofdkantoor werken wij eraan om onze datamanagement oplossingen breder in de markt te zetten.

Dit doen wij op dit moment met groot succes. Daarom zijn we op zoek naar een Accountmanager Artificial Intelligence die samen met ons de markt verder wil veroveren.

Als Accountmanager Artificial Intelligence begeleid je het volledige salestraject en zorg je onder andere voor : Aanbieden van onze service bij huidige en potentiële klanten.

Aangaan en onderhouden van je relatie met klanten. Opstellen en realiseren van het jaarlijkse verkoop- en actieplan.

De Ideale kandidaat :

Als Accountmanager Artificial Intelligence beschik je over een HBO / WO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met het verkopen aan multinationals en je beschikt over kennis van datamanagement solutions.

Verder beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden; Je hebt doorzettingsvermogen, bent ondernemend, flexibel en doortastend.

Wat bieden wij je :

Een uitdagende functie als Accountmanager Artificial Intelligence. Een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante provisie en bonusregeling, The Sky is the limit.

Naast lease auto naar keuze, laptop en smartphone zorgen wij voor goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wij bieden een salesfunctie als Accountmanager Artificial Intelligence waarbij je naast het opbouwen en het beheren van interessante accounts, een eigen creatieve bijdrage kan leveren bij het vinden van klanten in nieuwe markten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier