Radioloog 
Viecuri
Venlo, Netherlands
2 dagen geleden

Dit wordt je nieuwe baan

VieCuri is een opleidingsziekenhuis met locaties in Venlo en Venray en enkele buitenpoli’s in omliggende gemeenten. Werken bij VieCuri betekent werken in een ziekenhuis met ruimte voor professionals.

Meer ruimte en verantwoordelijkheid om je beroep uit te oefenen. VieCuri maakt deel uit van een samenwerkingsverband van achtentwintig grote opleidingsziekenhuizen die hooggespecialiseerde medische zorg verlenen : de vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ).

Als opleidingsziekenhuis investeren wij in onze mensen. Zodat we niet alleen de beste zorg kunnen bieden aan onze patiënten, maar ook de beste professionals in huis hebben die de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en hun persoonlijke ambities waar te maken.

Welkom in het team

Binnen het Collectief Medische Staf (CMS) zijn ruim 170 medisch specialisten in vrije vestiging (stafmaatschap MSB) en in dienstverband (VKDV) actief.

De vakgroep radiologie nucleaire geneeskunde maakt deel uit van de stafmaatschap MSB. Het CMS levert samen met Viecuri

hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg. Het CMS hecht veel waarde aan innovatie, kwaliteit en samenwerking binnen de regio.

De vakgroep radiologie nucleaire geneeskunde van VieCuri medisch centrum zoekt een :

Wat breng je mee?

 • In verband met pensionering van een van onze gewaardeerde collegae zijn wij op zoek naar een enthousiaste radioloog die ons team komt versterken.
 • Binnen dit profiel zijn we op zoek naar een radioloog met aandachtsgebied musculoskeletale en mammaradiologie. Aantoonbare interesse en affiniteit voor onderzoek en wetenschap en een actieve bijdrage aan het versterken van onze topklinische producten zijn belangrijke kenmerken voor deze functie.
 • Als vakgroep ondersteunen wij in het kader van de STZ status verschillende topklinische producten en wetenschappelijke activiteiten.

  Op het gebied van de orthopedie betreft dit concreet de complexe rotatorcuff pathologie en de spine study. Dit vindt plaats in goede samenwerking met de vakgroep orthopedie.

 • Onze afdeling staat aan de vooravond van een volledige (ver) nieuwbouw waarbij onze modaliteiten zullen worden uitgebreid met state-of-the-art, high-end apparatuur, waarmee we onze topklinische status binnen de regio en daarbuiten zullen versterken.
 • Als nieuwe collega wordt van u een actieve en enthousiaste participatie in dit proces verwacht om samen met ons een moderne, kwalitatief hoogwaardige afdeling te bouwen en als team samen verder te groeien.
 • Vanwege de intensieve samenwerking op het gebied van patiëntenzorg met de klinische afdelingen zijn goede communicatieve en sociale vaardigheden een vereiste.
 • Als collega bent u empathisch en een team-player die gaat voor het groepsresultaat, maar ook iemand die een bindende factor is voor de groep.

  U maakt goede afspraken, bent flexibel, collegiaal en gedreven. Als professional bent u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de dynamische radiologische wereld.

 • Als vakgroep lid lever je verder een actieve bijdrage aan niet-patiënt gebonden activiteiten in het CMS; zoals managementtaken, bestuursfuncties en participatie in commissies.
 • We hebben je veel te bieden

 • Toetreding tot de stafmaatschap MSB, vakgroep Radiologie Nucleaire Geneeskunde.
 • De vakgroep Radiologie-Nucleaire Geneeskunde Noord-Limburg is een enthousiaste en gemotiveerde multidisciplinaire vakgroep, bestaande uit twaalf radiologen, twee nucleair geneeskundigen en twee chefs de clinique radiologie.

 • De afdeling medische beeldvorming (radiologie-nucleaire geneeskunde) heeft een centrale en een decentrale (Centrum voor Diagnostiek) locatie in Venlo en een locatie in Venray.
 • Daarnaast is er een decentrale locatie in Helden-Panningen. Alle radiologen rouleren over voorgenoemde locaties. De huidige afdeling heeft onder andere twee multislice CT- en twee MRI-scanners.

  Verder beschikt de afdeling over een dubbelkops gammacamera, een SPECT-CT, een PET-CT en een Interventiekamer.

 • Wij bieden een uitdagende werkomgeving met een breed aanbod aan radiologische en nucleair geneeskundige technieken. De ambitie is om topklinische zorg te leveren en ons zorgaanbod continu te verbeteren.
 • De geplande nieuwbouw zal een basis bieden aan onze afdeling van de toekomst.

  Er zijn concrete plannen voor uitbreiding van de MRI- (3T), CT- en PET-CT-capaciteit.

  Op korte termijn zal een cardiostraat worden ingericht.

  Er zijn daarnaast vergevorderde plannen voor het uitbreiden van de beeldvorming met PET-CT d.m.v. tracers (cyclotron) voor cardiale beeldvorming ( ischemie detectie en micro vasculaire ziekte) en oncologische beeldvorming.

  Daarmee zullen deuren voor meer research- en opleidingsmogelijkheden worden geopend. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met onze poortspecialisten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier