Project Engineer Lifttechniek Schiphol (start z.s.m., duur 1 jaar)
Wanted
Bohrweg 2, 3208 KR, Spijkenisse, NL
5 dagen geleden

Functie omschrijving

Als Project Engineer Lifttechniek verzorg je de coördinatie en controle van informatie tussen klant, interne organisatie en leveranciers met betrekking tot tekeningen en technische documenten van het aan jou toegewezen project.

Dit alles doe je uiteraard binnen de opgegeven tijd. Kortom je zorgt voor een correcte overdracht van informatie en controleert deze op nauwkeurigheid en planning.

Functie eisen

Voor de functie van Project Engineer Lifttechniek zoeken we een betrokken specialist met goede communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels.

Je bent een echte teamspeler en denkt gevraagd en ongevraagd mee met je collega's. Je bent scherp, werkt accuraat en voorziet fouten en toekomstige problemen.

Daarnaast beschik je over :

 • WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in projecten;
 • Kennis van mechanische en elektrische installaties;
 • Kennis van 3D- en BIM-tekenen in Revit is een pré;
 • Kennis van liften en roltrappen is een pré.
 • Bedrijfsprofiel

  WANTED is sinds 1981 gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch kader personeel voor projecten in binnen- en buitenland.

  Onze visie is dat kwaliteit voorop staat, daarom kijken we verder dan slechts het cv. De organisatiecultuur en de persoonlijkheid laten we net als de wensen van de klant en kandidaat zo veel mogelijk op elkaar aansluiten.

  Opdrachtgever

  Onze opdrachtgever is een grote multinational actief als aannemer van grote liftinstallaties.

  Arbeidsvoorwaarden

  WANTED is een loyale en sociale werkgever en stelt de medewerker centraal. We bieden continuïteit in het aanbod van werk, mede daarom behoren het volgen van opleidingen en trainingen tot de mogelijkheden.

  Boven alles bieden wij een marktconform salaris en een degelijk secundair pakket aan arbeidsvoorwaarden.

  Sollicitatie informatie

  Om te solliciteren of voor meer informatie kun je contact opnemen met Martin Herlaar via martin teamwanted.nl of 06-40185105.

  Contactpersoon

  Martin Herlaar T : (088) 9668 340

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier