Word de nieuwe fulltime klantenservice medewerker voor Girav in Amsterdam
YoungCapital
Amsterdam, NL
3 dagen geleden
source : Officevacatures

Als klantenservice medewerker voor Girav ga jij aan de slag om de klant zo goed mogelijk te helpen. Je kunt makkelijk switchen tussen de Nederlandse en Engelse taal, maar je hebt voornamelijk contact hebben met de Nederlandse klanten.

Klanten zullen jou bellen met allerlei vragen : 'Mijn maat is niet beschikbaar, wanneer krijgen jullie die weer binnen?' en 'Ik heb mijn bestelling nog niet binnen, is hij wel onderweg?

Jij duikt voor de klant in de systemen en gaat met al hun vragen en klachten aan de slag.

Je zult werken in een bedrijf met tien mensen waardoor je veel meekrijgt van elkaar, en het reilen en zeilen van het bedrijf.

Het is belangrijk dat je goed zelfstandig te werk kunt gaan, want iedereen heeft binnen het bedrijf zo zijn eigen taken.

Jouw taak is om te zorgen dat alle klanten netjes een reactie krijgen en dat je alle problemen oplost. Vind jij het fijn om klanten te helpen, heb je enige affiniteit met mode en ben je meegaand in het indelen van jouw uren?

Functieeisen

 • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Je vindt het leuk om klanten te helpen.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een fulltime baan van 38 uur per week;
 • Je krijgt de mogelijkheid om mee te werken in een snelgroeiend e-commerce bedrijf;
 • Je krijgt een salaris tussen de €2.000,- en €2.500,- op basis van 38 uur;
 • Je werkt op een plek waar je veel kunt leren en eigen verantwoordelijkheden hebt;
 • Je werkt in een omgeving waar je mening en feedback telt;
 • Je werkt in een gevarieerd en leuk team.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier