Verpleegkundige Culemborg
Lelie zorggroep
Culemborg
19 uur geleden

Hier ga je werken

Curadomi, onderdeel van Lelie zorggroep, biedt vanuit een christelijke levensovertuiging zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft.

voor meer informatie over Curadomi Culemborg. En voor dit team zijn wij op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige!

Jij houdt van bewegen en verandering! En dit kan in de wijkverpleging. De keuze om te willen ontwikkelen is aan jou. Verschil willen maken, jezelf ontwikkelen maar ook jou visie kunnen inbrengen om een team te versterken.

Houd jij van opbouw gericht werken, sparren met je collega’s en initiatief nemen om zo samen de zorg te leveren binnen de kaders van de zorg aan huis?

Solliciteer dan op deze functie! Het aantal uren is bespreekbaar.

Dit is wat je gaat doen

Jij gaat je actief bezig houden met de kwaliteit en deskundigheidsbevordering van het team. Je streeft ernaar om samen met verschillende samenwerkingspartners de optimale zorg voor cliënten te bieden.

Voor jou staat de cliënt in het middelpunt, en je zet hem of haar in zijn of haar kracht!

Je werkt actief met preventie en gezondheidsvoorlichting. Het sociale netwerk van de cliënt ga je zo nodig samen in kaart brengen.

Daarbij kijk je ernaar wat de juiste hulp- en zorgverlening is zowel vrijwillig als professioneel.

Je verleent liefdevolle zorg, verzorgend en verpleegkundig, aan de zorgvragers. Je bewaakt de situatie van de cliënten en onderneemt actie als dat nodig is.

Verder ondersteun je het zelfmanagement van de cliënten, je redeneert klinisch en evalueert de zorg. Jij bent degene die risico’s signaleert en schakelt op tijd actief de juiste partijen en disciplines in.

Disciplines waar je onder andere mee gaat samenwerken zijn huisartsen, praktijkondersteuners, ergotherapeuten, trombosedienst, logopedisten en nog meer.

Thema’s die je in jouw werk voorbij ziet komen zijn onder andere palliatieve / terminale zorg, wondzorg, ketenzorg, technologie in de thuiszorg, verschillende culturen en achtergronden van cliënten, samenwerking met andere disciplines en eventueel werkbegeleiding van collega's in opleiding. Aan variatie geen gebrek!

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent een gediplomeerd Verpleegkundige en BIG geregistreerd.
 • Werkervaring is fijn maar geen eis, deze ervaring mag je ook in ons team op gaan doen.
 • Je hebt een flexibele werkhouding.
 • Je hebt sociale en communicatieve vaardigheden; cliënten (én collega’s) zijn blij als ze jou weer zien!
 • Je kan goed zelfstandig werken, maar je komt in teamverband ook tot je recht.
 • Je woont in regio Culemborg en beschikt over een auto.
 • Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

  Dit mag je van ons verwachten

 • Een uitdagende en vooral mooie functie waarin je mensen in een kwetsbare periode van hun leven goede zorg biedt.
 • Een deskundig en informeel team waar we er voor elkaar zijn.
 • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 45 (min. € 2.419,91 - max. € 3.264,29 per maand op basis van een 36-urige werkweek).
 • Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering.

 • Vanuit Lelie zorggroep wordt ingezet op een vast contract bij gebleken geschiktheid en van daaruit mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier