Verzorgende IG
Careyn
Zuid - Holland
4 dagen geleden

Over de vacature

Careyn staat voor kwaliteit van leven. Dit geven wij vorm door persoonlijke zorg en welzijn kleinschalig en in de directe leefomgeving van de klant te organiseren.

 • Wij werken met kleinschalige en professioneel gestuurde teams als spil in de wijk. Deze wijkteams regelen zelf wat nodig is;
 • korte lijnen en snelle oplossingen. Werken bij Careyn Thuiszorg betekent : dichtbij en betrokken zijn en de nadruk leggen op zelfregie, preventie & samenwerken.

  Zoek je een gezellig team waar je flexibele aan de slag kan gaan dan is team Pijnacker / Nootdorp echt iets voor jou. Zoek je afwisseling in het werk waarbij geen dag het zelfde is?

  Dan is een baan in de zorg thuis iets voor jou. Je zal werken binnen een team waar collega’s nauw met elkaar samenwerken en die voor elkaar klaar staan.

  Je werkt met verschillende doelgroepen maar de ouderenzorg staat voorop.

  Voor het gezellige en kleine wijkteam Pijnacker & Noordorp zijn wij op zoek naar een

  Wat ga je doen

  Als Verzorgende IG maak je onderdeel uit van een professioneel gestuurd wijkteam. Het wijkteam heeft een regierol in het organiseren van zelfsturing, informele zorg en professionele ondersteuning voor de klant.

  Vanaf het moment van indiceren ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de zorgvraag van de klant. Volgens onze visie ben jij het aanspreekpunt voor de klanten in de wijk.

  Je bent samen met collega’s verantwoordelijk voor de organisatie en de verrichting van verzorgende en verpleegkundige taken bij de klant thuis.

  Daarbij stimuleer je altijd de zelfredzaamheid van de klant. Je betrekt hierbij, indien mogelijk, ook de mantelzorgers van de cliënt.

  Je bent verantwoordelijk voor het observeren, signaleren en rapporteren met betrekking tot veranderingen in de zorgvraag.

  Functie eisen

  Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG. Als Verzorgende IG maak je onderdeel uit van een zelfsturend team maar omdat je zelfstandig de wijk in gaat, kun je naast goed samen werken ook uitstekend zelfstandig werken.

  Omdat je veel direct contact hebt met klanten ben je communicatief sterk en werk je resultaatgericht. Je bent stressbestendig en verantwoordelijk.

  Je hebt een open houding en ben proactief. Tot slot ben je flexibel inzetbaar.

  Wat wij bieden

  Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-

  opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 35.

  Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier