Medewerker technische dienst elektrotechnisch
Engie Nederland
Alkmaar, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de functie Als Uitvoerder Elektrotechniek,locatie Alkmaar ben jij verantwoordelijk voor kleine tot groteprojecten binnen de utiliteit voor onze afdeling modificaties in deregio Noord-Holland.

Dit ga jij doen als uitvoerder : Je bentverantwoordelijk voor meerdere projecten die variëren tussen de€100,- en € ,- Je bent een coachende leidinggevende : je voertvoortgangsgesprekken, je coacht, motiveert en stuurt aan daar waarnodig Je bent verantwoordelijk voor de uitvoeringsplanning waarbijje aansturing geeft aan monteurs en onderaannemers Als uitvoerderben jij op de bouwplaats het aanspreekpunt voor onze opdrachtgever,leveranciers en subcontractors Je woont bouwvergaderingen,uitvoeringsvergaderingen en planning overleggen bij waarbij je hetvisitekaartje bent van ENGIE Je bent de spil tussen project / werkvoorbereiding en de uitvoering, met een focus op efficiëntie,tijd, kwaliteit en veiligheid Je bent verantwoordelijk voor deuitvoeringsplanning en de maximaal efficiënte inzet van de onderjouw verantwoording staande chef-monteurs Wat neem je mee?

Minimaaleen afgeronde MBO-4 opleiding Elektrotechniek Minimaal 5 jaarrelevante werkervaring in een utilitaire omgeving. Goedecommunicatieve vaardigheden en leidinggevende kwaliteiten.

Goedanalytisch denkvermogen Stressbestendig en uitstekende plan- enorganisatie kwaliteiten Goede kennis van de Nederlandse en Engelsetaal in woord en geschrift In het bezit van een VCA-Vol diploma Watbieden wij je Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werken een werkomgeving waar jouw mening telt.

Je maakt bovendienonderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meestinnovatieve bedrijven ter wereld. Naast aandacht voor persoonlijkegroei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundairearbeidsvoorwaarden.

Bij deze functie horen daar ook een laptop entelefoon bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectievezorgverzekering en personeelskortingen op onder andere uitjes enproducten.

En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur perweek maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk enprivé extra goed in balans houden.

Over ENGIE ENGIE Nederland isonderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70landen, met wereldwijd ruim medewerkers.

Als groep is het onzemissie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIENederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

Samenvoorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. VanB2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen totDelfzijl.

Bij ENGIE Services West werken we met een teamspecialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer enexploitatie van technische installaties.

We richten ons op complexe(nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services &onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek inop een efficiënte en duurzame manier.

Onze opdrachtgevers waarderenhet dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossingop maat aanbieden. Heb jij nog geen ervaring als uitvoerder, maarben je wel al geruime tijd werkzaam als Chef-monteurElektrotechniek en wil je de stap richting uitvoerder maken dan komik ook graag met je in contact.

Contactinformatie Spreekt dezevacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ ofsolliciteer eenvoudig via de Chatbot.

Voor vragen kun je contactopnemen met Marco Sanchez via of telefonisch op .Projectleiders

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier