Duaal Assistant Accountancy & Advies Goes
Baker Tilly
Goes
1 dag geleden

Heb jij een ondernemende instelling en ben je een teamspeler die van aanpakken weet? We zoeken voor onze vestiging een beginnend assistent accountant die een baan in de MKB Accountancy & Advies praktijk bij Baker Tilly wil combineren met een een duale (hbo-) opleiding Accountancy.

Starten per september is hiervoor ook mogelijk!

Icon

Je beschikt over een havo, vwo of MBO diploma en bent bezig met of gaat starten aan een opleiding Accountancy in deeltijd of duale vorm.

Icon

Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren, ook in het Engels.

Icon

Je bent een teamspeler, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Icon

Je kunt goed analyseren, plannen en organiseren.

Icon

Je bent gemotiveerd en gedreven.

Icon

Je bent creatief, ondernemend en dienstverlenend.

En dit ga je doen

Als Assistant Accountancy heb je een afwisselende functie. In samenwerking met je manager en teamgenoten verricht je uiteenlopende accountancywerkzaamheden voor (inter)nationale opdrachtgevers.

Je stelt jaarrekeningen en tussentijdse rapportages op en helpt je klanten hun (financiële) administraties in te richten.

In het contact met je klanten luister je altijd scherp naar wat zij vragen en speel je daar adequaat op in. Je signaleert trends en kunt die vertalen naar een nog betere dienstverlening.

Binnen de MKB Accountancy & Adviespraktijk werk je in verschillende teams met diverse klanten. Mijn dagen zijn nooit hetzelfde.

Gijs Beyer

Jr. Manager Accountancy

We zorgen goed voor je

Hard werken moet je goed belonen. Bij Baker Tilly kun je daarom rekenen op een marktconform salaris, flexibele werktijden, een ruime hoeveelheid verlofdagen, opleidingsmogelijkheden, iPhone en MacBook, reiskostenvergoeding of een company car.

Icon

Hard werken moet je goed belonen. Je ontvangt dan ook een marktconform salaris en vakantiegeld ter hoogte van 8 1 / 3 % van je brutojaarsalaris.

Icon

We hanteren flexibele werktijden. Het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet.

Icon

Bij een volledige dienstverband van 40 uur heb je recht op 32 verlofdagen per jaar.

Icon

Kom je met het OV? Dan vergoeden wij je reiskosten! Heb je later een lease-auto nodig? Dan kan hier in overleg voor gezorgd worden!

Icon

Kosten voor een opleiding én de helft van je studie-uren worden door ons vergoed!

Icon

Je krijgt van ons de nieuwste iPhone en een MacBook.

Klaar voor de volgende stap?

Solliciteer direct via onderstaande button. Je hoeft alleen je cv te uploaden, maar een leuke motivatiebrief is altijd welkom.

Solliciteer direct

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier