Salesmanager Dynniq Mobility
Dynniq
Amersfoort, NL
4 dagen geleden

Jouw Kracht

Met jouw actuele kennis van de beslissingstrajecten binnen de Openbare Verlichting, een grote dosis enthousiasme én bij voorkeur een bestaand netwerk op dit terrein, ga jij zorgdragen voor verkoopkansen.

Door de juiste vragen te stellen, en te luisteren, weet je de markt te begrijpen en te doorgronden.

Dynniq : dynamisch, intelligent en innovatief

Wij zijn Dynniq. Onze missie is om met geavanceerde technologie mensen en goederen te ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming.

Onze oplossingen maken de ontwikkeling en efficiënt gebruik van mobiliteitsstromen mogelijk. Zo realiseren wij een vitale en sterke infrastructuur voor onze klanten in de publieke en private sector.

De kracht van Dynniq Mobility is de toegevoegde waarde en de betrokkenheid bij projecten en het meedenken met de klant. Samen met je collega’s van Tendermanagement en Calculatie werk je een maatwerkoplossing uit, waarmee je onze relaties volledig ontzorgt.

Als Salesmanager bij Dynniq Mobility ga je complexe verkooptrajecten niet uit de weg en heb je de belangen van alle partijen helder voor ogen.

De Sales Manager die wij zoeken is gewend zelfstandig zijn / haar bezoeken te plannen en het werk gestructureerd in te delen, Een analytisch sterke collega die resultaat- en samenwerkingsgericht is met een duidelijk commerciele inslag.

Bij voorkeur woon je in centraal in Nederland. Jij gaat je er graag op uit om nieuwe mensen te ontmoeten, lees je jouw vakliteratuur, mis je geen enkele relevante beurs en ben jij de overtuigende gesprekspartner en het gezicht van Dynniq Mobility voor jouw relaties.

Jouw Skills

Jij neemt mee aan bagage :

 • Een afgeronde relevante HBO- of Universitaire opleiding in technische / commerciële richting;
 • Geruime werkervaring als Salesmanager in technische sales trajecten
 • Dynniq is op zoek naar een analytisch sterke collega die resultaat- en samenwerkingsgericht is;
 • Je hebt cursussen gevolgd op vaktechnisch gebied, leidinggeven en projectmanagement
 • Ervaring op het gebied van Openbare Verlichting
 • Je bent is staat om een goede relatie op te bouwen met onze (nieuwe) klanten en brengt vanuit daar de klantwensen in kaart.

  Je bent de drijvende kracht in het scoren van grote tenders. Samen met de operatie maak je het plan dat het verschil maakt bij de klant.

  Je bezit of bent in staat om een goed netwerk op te bouwen binnen het domein van openbare verlichting.

  Jouw keuze

  Dynniq Mobility hanteert goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wat er voor je klaar staat : Een job, waarbij je alle verantwoordelijkheid krijgt die je wilt, zonder dat je in het diepe wordt gegooid.

  Bij deze functie horen natuurlijk ook zaken als een representatieve auto en goede communicatie- en presentatiemiddelen. Je krijgt de kans om je als professional verder te ontwikkelen, maar neemt zelf verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling.

  Er is altijd ruimte voor talent. Bij deze leerzame, verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard goede voorwaarden zoals :

 • Marktconform salaris
 • 25 Vakantie dagen, mits je 40 uur per week werkt;
 • Goede pensioenregeling, je valt onder het PMT (Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Auto, Laptop en telefoon van de zaak.
 • Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang. Daarom ondersteunt Dynniq je door het aanbieden van diverse opleidingen en trainingen

  Dynniq : dynamisch, intelligent en innovatief

  Wij zijn Dynniq. Onze missie is om met geavanceerde technologie mensen en goederen te ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming.

  Elke dag werken er 1400 medewerkers met passie voor het vak aan oplossingen die de ontwikkeling en het efficiënt gebruik van mobiliteitsstromen mogelijk maken.

  Zo realiseren wij samen een vitale en sterke infrastructuur voor onze samenleving. Wil jij daar ook deel van uit maken? Dan is dit jouw moment!

  Meer weten en solliciteren?

  Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeffrey Smit, Recruiter, via telefoonnummer : +31 6 57041754 Bij Dynniq houden we van open en directe communicatie.

  We praten bij voorkeur zelf met de sollicitant zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus en intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

 • SolliciterenSolliciteren
 • All vacancies All vacancies

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier