Beveiliger
Facilicom
Tilburg, NL
3 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Wiljij ook mensen blij maken?

Facilicom Groupis een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met eenomvang waar je u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wijdat ook.

In Nederland zijn we bekend van merken als Albron,Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerendeleefomgeving voor iedereen.

Dat is onze missie, dáár doen we hetvoor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

De bedrijvendie samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevendespelers in hun branche. Vanuit vijf divisies Albron, Gom,Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio werken we aanfacilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customerexcellence centraal staat.

Oplossingen voor de vraagstukken waaropdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En rekenmaar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gastbent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet;je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraalstellen.

Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd demensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijken altijd mensgericht.

Logisch dus dat we daar een streep onderzetten met de kernbelofte van ons merk : happy people make happypeople.

Onzemarkten

Sectoren waarin we ondernemen zijnschoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging,food&catering en zorg en welzijn.

Als moederbedrijf vormen wede verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving inalle facetten waar te maken.

Facilicom Group is behalve inNederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Onshoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan eeninspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie vanFacilicom Group. Het doel is wat telt : in een veilige, gezonde eninspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Trigion is een van de vier divisies van hetfamiliebedrijf Facilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong enmet een omvang waar je u’ tegen zegt.

Maar zeg vooral jij, dandoen wij dat ook. Naast dat Trigion bij ons familiebedrijf hoort,is Facilicom Group in Nederland ook bekend van merken als GOM,Facilicom Solutions en Incluzio.

Met meer dan 26.000 medewerkers iseen uitdaging ons niet snel te groot.

 • Bij Trigion kijken we met andere ogen naarveiligheid. Dit gaat verder dan standaard beveiligingsproducten endiensten. Trigion creëert veiligheid;
 • hiermee leveren wij eenbelangrijke bijdrage aan onbezorgd leven. Zodat mensen zich kunnenfocussen op wat voor hen belangrijk is.

  Zo bouwen we aan eenaangename en inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onzemissie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

  Wegaan op een gelijkwaardige manier met elkaar om en denken altijdmet jou mee. Onze slogan? Happy people make happy people.

  Functieomschrijving

  Objectbeveiliger, Mobiel Surveillance, Complexbeveiliger,Retail beveiliger enz. We hebben bij Trigion bijna alle takken vansport in de beveiliging! Wil je bij ons je opleiding doen?

  Dan isdit een mogelijkheid! Mits er een vacature beschikbaar is. Of hebje je diploma en wil je doorgroeien naar leidinggevende?

  Als jelaat zien wat je kan, zal dit ook zeker beloont worden! Je hoeftalleen te solliciteren.

  Afwisselend enuitdagend is je baan als beveiliger bij Trigion zeker. Deveiligheid van medewerkers en bezoekers ligt in jouw handen.

  Jijmaakt het verschil door bij dreigende situaties op de juiste manierte reageren. Door ons grote aanbod aan klanten en vacatures, is eraltijd wel een locatie / baan die bij jou past.

  Samen kijken wenaar de meest passende functie : denk daarbij aan beveiliger bij eenoverheidsinstantie, een kantoorpand, een gevangenis, de luchthavenof juist bij een groot winkelcentrum.

  Ben je graag onderweg alsmobiel surveillant? Dat kan natuurlijk ook!

  Bij Trigiondraai je vooral dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten, dus het isbelangrijk dat je flexibel bent. Als beveiliger bij Trigion houd jeje hoofd koel en ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op :

 • Preventief handelen. Je bentzichtbaar aanwezig en grijpt in voor er echte problemen ontstaan.Waar nodig spreek je mensen aan op hungedrag.
 • Vriendelijk ontvangen vanbezoekers en gasten en ze wegwijs maken op de locatie.
 • Onveilige of afwijkende situatiesherkennen. Jij hebt het als eerste in de gaten wanneer iets nietgaat zoals het hoort’.
 • Receptiewerkzaamheden. Eenafwisseling van goederen controleren, mail, telefonie tot face toface klantcontact.
 • Goed en veilig openen ensluiten van gebouwen. Je controleert bij het afsluiten dat niemandmeer in het pand aanwezig is.
 • Functie-eisen

  Actief durfje jezelf wel te noemen, als beveiliger loop je wat af. Dat jesociaal, betrouwbaar en stressbestendig bent spreekt voor zich.

  Jijweet jouw kalmte over te brengen op de mensen die je beveiligt.Onze slogan Trigion : De veilige keuze’ straal jij ook echt uit.

  Opeen prettige manier weet je mensen aan te spreken op hun gedrag.Gastvrijheid zit in je natuur, je vindt het belangrijk datbezoekers zich welkom voelen. Als onze nieuwebeveiliger :

 • Bezit je een mbo-diploma Beveiliger 2.
 • Heb je geen strafblad.Een screening bij de politie is onderdeel van desollicitatieprocedure.
 • Heb je minimaal 1 jaarwerkervaring in de particulierebeveiliging.
 • Beheers je de Nederlandse taalgoed en beheers je de basisvaardigheden Engels. Ook in stressvollesituaties kun je de juiste instructies in het Engelsgeven.
 • Met deze unieke manier vansolliciteren bieden wij jou maatwerk. We geven je op basis van degame onderbouwd advies over een passende functie bij Trigion.

  Derecruiter neemt binnen 3 werkdagen contact met je op. Dezesollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome.

  Dus ben je in de gelegenheid? Solliciteer dan direct via je mobiel,tablet of in één van deze browsers.

  Arbeidsvoorwaarden

  Eenuitdagende afwisselende baan met :

 • Jaarcontract en uitzicht op een vastcontract.
 • Bruto uurloon tussen de €12,50 en€15,00 (conform CAO Particuliere Beveiliging), afhankelijk van jouwervaring.
 • 13 keer per jaarsalaris.
 • Onregelmatigheidstoeslagen waardoor jesalaris flink kan oplopen.
 • Rooster wat 4 wekenvan tevoren bekend is.
 • Volledigereiskostenvergoeding als je met het OV reist of 0,18 per km (
 • vanaf 9 km).

 • Pensioenregeling,eindejaarsuitkering envakantiegeld.
 • Uniform- en stomerijvergoeding encollectiviteitskorting op jezorgverzekering.
 • Toegang tot online trainingenvan de Trigion Academie.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier