Opleidingsmanager Haarverzorging
The School Factory
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Opleidingsmanager Haarverzorging

fte 1,00)

Ben jij die bevlogen manager voor ons team Haarverzorging?

Reageer dan op de vacature van opleidingsmanager bij het team Haarverzorging.

Het docententeam bestaat uit ongeveer dertig enthousiaste en bevlogen vakmensen die met passie hun vak willen overdragen aan zo’n vierhonderd studenten.

Als manager maak je deel uit van het Management Team dat bestaat uit de Voorzitter van Directie, Directeur Bedrijfsvoering, Directeur Onderwijs en elf opleidingsmanagers.

Wat ga je doen?

Als leidinggevende inspireer je het team om een kwalitatief, aantrekkelijk en actueel onderwijsprogramma te realiseren. Je zorgt voor heldere doelstellingen en stuurt op concrete resultaten.

Het team is bezig om vanuit een nieuwe visie onderwijs te ontwikkelen, dat past bij de stad Amsterdam; multicultureel, internationaal, duurzaam en trendsettend.

Samenwerking met het bedrijfsleven speelt hierin een cruciale rol.

Vanaf september 2016 wordt gestart met de opleiding tot Salonmanager, waardoor het team alle MBO niveaus in huis heeft (entree tot en met niveau vier).

Wat vragen wij van je?

Om deze leuke, uitdagende functie goed te kunnen vervullen, vinden we het belangrijk dat je minimaal drie jaar leidinggevende ervaring in het MBO onderwijs hebt.

Daarnaast ben je doel- en resultaatgericht en weet je de kaders helder te communiceren. Je neemt besluiten, gaat de confrontatie niet uit de weg en houdt tegelijkertijd de verbinding met de docenten.

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding. Affiniteit met het kappersvak en de branche is een pré.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving. We vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen.

We bieden je daarom verschillende mogelijkheden aan om te werken aan je eigen professionalisering en loopbaan. Natuurlijk bieden we een salaris dat past bij de functie (schaal 12

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier