Calculator & Sales Support
Continu Professionals
Hoofddorp, NL
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij iemand met een werktuigbouwkundige achtergrond, en houdt jij ervan om je bezig te houden met het maken van offertes en ben jij ook commercieel ingesteld?

Dan ben ik op zoek naar jou!

Voor een koeltechnische organisatie ben ik op zoek naar een professional met een technische achtergrond in de werktuigbouwkundige installaties.

Je zal de combinatie rol van calculator en sales support gaan vervullen. Heb jij ervaring met koeltechniek dan is dat een mooie pré voor jou! Maar ook als je net van school komt ben je op het juiste adres.

Deze relatie wil namelijk in jou investeren en leert je graag de kneepjes van het vak. Als jij communicatief sterk bent, en kennis hebt van werktuigbouwkundige installaties, lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?

Jouw collega sales engineers spreken de klanten en zetten aanvragen bij jou uit. Jij bent iemand die er energie uit haalt als jouw collega weer met een aanvraag komt en gaat meteen aan de slag.

Je stelt een offerte op en maakt een schets van de opdracht. Je bent iemand die communicatief sterk is en op den duur ook de ambitie heeft om door te groeien tot sales engineer, zodat ook jij de opdrachten kan binnenslepen.

De projecten waarvoor jij zal offreren zullen zowel binnenland als buitenlands zijn gezien het feit dat deze partij ook in het buitenland locaties heeft en werkzaamheden verricht. Hoe leuk is dat!?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier