Servicemonteur cv installaties
Regiodienst
Nederland, Netherlands
1 dag geleden

Introductie

Voor een installatiebedrijf in Haarlem zijn we opzoek naar een servicemonteur van cv installaties. Als servicetechnicus ga je zelfstandig langs de klanten.

Heb je ervaring met het oplossen van storingen en het uitvoeren van servicebeurten aan diverse merken cv installaties? Dan zijn we opzoek naar jou!

Organisatie

Het installatiebedrijf is gevestigd in Haarlem en is gericht op het monteren, onderhouden, oplossen van storingen en het geven van een advies gebouwgebonden installaties.

Daarbij komen het keuren van gas- elektra- en waterinstallaties. Het bedrijf onderscheid zich door de persoonlijke aanpak en goede service voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Op dit moment zijn er 25 medewerkers werkzaam.

Functie

In de functie van servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud aan cv installaties binnen de particuliere sector.

Het is belangrijk dat je kennis hebt van de verschillende merken cv installaties omdat niet bij iedereen in de straat dezelfde ketel hangt.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de administratie en het bestellen van de onderdelen die nodig zijn voor de werkzaamheden.

Als servicemonteur draai je storingsdiensten binnen je eigen rayon.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van servicemonteur wordt het volgende van je verwacht :

 • Je hebt een afgeronde opleiding Semi, Servicemonteur installatietechniek, of Servicetechnicus;
 • Specifieke toesteltrainingen gevolgd;
 • Minimaal 2 jaar ervaring binnen de installatietechniek;
 • Je hebt een geldig VCA bewijs of je bent bereid deze op korte termijn te behalen;
 • Je beschikt over een service gerichten instelling met oog voor detail;
 • Als persoon ben je enthousiast, ben je een echte aan pakker en bent flexibel;
 • Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en ben je bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer.
 • Aanbod

  Als servicemonteur kom je te werken binnen een groeiende organisatie waar je de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen binnen de cv ketels.

  Je kan hierbij denken aan het volgen van cursussen en trainingen. Het salaris wordt bepaald aan de hand van je ervaring, diploma’s, leeftijd, certificaten en zal liggen tussen de € 2200,00 en € 2500,00 bruto per maand obv 40 uur per week.

  Daarnaast heb je recht op 24 vakantiedagen, 13 ADV dagen en vakantiegeld. Bij de start krijg je een bus die voorzien is van al het gereedschap wat je nodig hebt te denken aan meetapparatuur en een laptop.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier