Vertaler Nederlands-Duits (min. 16 u/w)
Belsimpel
Groningen, NL
2 dagen geleden

Groningen

Werken aan de frontlinie van de internationale markt

Belsimpel is in Nederland al de snelst groeiende online telecomaanbieder. Met onze miljoenen combinaties van telefoons, hardware en accessoires willen we ook Duitse klanten blij gaan maken.

Natuurlijk moet onze website en al onze communicatie dan wel te begrijpen zijn. En dit is waar jij het verschil maakt!

Wat doe je als Vertaler Nederlands - Duits?

Als vertaler ben je onderdeel van Team Internationaal. Samen zorgen jullie ervoor dat we straks in heel Europa mensen aanspreken.

Zo zorg jij ervoor dat Duitssprekende mensen ook altijd bij ons terecht kunnen voor al hun telecomvragen. Als vertaler Duits ben je verantwoordelijk voor vertalingen van alle web content zoals productbeschrijvingen, informatiepagina’s, marketinguitingen en Tips & Tricks.

Daarnaast vertaal je rechtstreekse communicatie, zoals mails en SMS’jes, zodat je collega’s van de klantenservice ook Duitstalige klanten kunnen helpen.

Omdat Belsimpel altijd alles zo makkelijk mogelijk wil maken voor zijn klanten is het belangrijk dat je communicatief ijzersterk bent.

Je bent een echte woordkunstenaar en snapt als geen ander wat mensen aanspreekt en hoe je, soms complexe, zaken zo makkelijk mogelijk uitlegt.

Vind je het interessant om kennis op te doen van onder andere werken met Excel en simpele code? Dat is mooi meegenomen! Veel van onze content schrijven we in HTML, maar hoe dit precies werkt leggen we je natuurlijk duidelijk uit.

Team Internationaal is een jong team dat er elke dag voor zorgt dat onze Europese uitbreiding goed verloopt. Het team bestaat grotendeels uit parttime-collega’s, die naast hun baan nog studeren.

Hierdoor is de sfeer onderling altijd erg gezellig. Bovendien heb je regelmatig contact met andere teams, zoals Category Management, Customer Journey en andere teams waarvoor jij het aanspreekpunt voor Duitse vertalingen bent.

Bijna elke week is er wel een borrel of een uitje, dus je leert je collega’s snel genoeg kennen!

Hoe kan je dag eruit zien?

Bij de ingang begroet je Marin, één van de Engelse vertalers. Op de trap praten jullie na over het Belsimpel-vaaruitje van afgelopen weekend en eenmaal boven zet je direct thee voor jullie beiden.

Je checkt snel je mailbox nadat je PC is opgestart en stelt een to-do-lijstje op voor de dag. Eén van de prioriteiten is het vertalen van verschillende mails en productteksten voor de launch van de nieuwste iPhone.

Je gaat hier direct mee aan de slag en mailt je teksten nog even naar Marieke, je mede-vertaalster Duits. Zij kan ze vanmiddag even nakijken en vervolgens komen ze terecht op de website en in verschillende mails.

Hierna is het tijd voor een verzoekje van Rutger, een collega van Development. Hij heeft een update gedaan aan het klantaccount en heeft alle nieuwe teksten ook in het Duits nodig.

Je sluit de ochtend af met het wekelijkse teamoverleg, waarin je de actielijst en prioriteiten voor de komende week bespreekt.

Dan is het tijd voor je lunchpauze! Deze breng je door op het zonnige dakterras, samen met Kas en Tim, je collega’s van Category Management.

De middag besteed je vervolgens aan het schrijven van een protocol over het vertalen van marketingacties op de website en daarnaast vertaal je enkele teksten voor op de Duitse website die binnenkort online komt.

Aan het einde van de middag tikt Marieke je nog even op je schouder. Ze was onder de indruk van je teksten! Met een goed gevoel kun je dan ook je jas aantrekken en weer naar huis.

Wat bieden wij?

Naast een marktconform salaris en speciale bieden we ook :

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil

Vergroot je (super)krachten

Werk met >

600 fanatieke collega's

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

 • Je bent 16u per week (of meer) beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 9 : 00 - 18 : 00 en studeert nog minimaal 2 jaar in Groningen.
 • Je studeert op WO-niveau en volgt bij voorkeur een communicatie en / of taalgerichte studie.
 • Je beheerst de Duitse en Nederlandse of Engelse taal en kunt dit aantonen.
 • Het beheersen van de Duitse taal als moedertaal is een pre.
 • Je hebt een passie voor schrijven en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt affiniteit met mobiele telefonie en internet / webshops.
 • Sfeerimpressie Belsimpel Kerstfeest

  Ben jij er volgend jaar ook bij?

  Bij Belsimpel gaan we iedere dag tot het uiterste voor onze klanten. Dat is met miljoenen mogelijke combinaties best een uitdaging, maar wel een die we met beide handen aangrijpen.

  Word je hiervan net zo enthousiast als wij en ga jij ook voor de absolute tien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier