Sales Representative 24u (m/v/x)
Pandora Jewelry B.V.
Amstelveen, The Netherlands, NL
16 uur geleden
source : Fashionunited

Voor onze Pandora Concept Store in Amstelveen zoeken wij een Parttimer (m / v / x).Sales Representative 24u (m / v / x)ZORG VOOR EEN UNIEKE ERVARINGPANDORA sieraden benadrukken de schoonheid en de individualiteit van elke drager.

De sieraden spelen met emoties en wekken enthousiasme op. Deze speciale momenten willen wij als medewerkers delen met de klanten in onze winkel.

Of dat nu in de rol is van verkoper, adviseur of op de achtergrond, jouw toewijding maakt dat de klanten zich op hun gemak voelen en terug komen.

WAT HEB JIJ TE BIEDEN-Je hebt ervaring in de retail bij voorkeur in de lifestyle branche-Je bent service gericht in denken en handelen-Je werkt graag met mensen en verkoopt met volle overgave-Kennis van Visual Merchandising is een voordeel-Je hebt goede communicatievaardigheden in het Nederlands en in het EngelsWAT WIJ BIEDEN-Een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige sieraden-Een competitief salaris inclusief een prestatiegericht bonussysteem-Aantrekkelijke personeelskorting-Persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van leuke e-learningsJOIN US!Wil je meer weten over het werken bij Pandora? Klikhier!nilnil

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier