MBO Verpleegkundige Avond- en weekendzorg - De Lier - 8 - 16 uur
Zorgenwelzijnplein
De Lier
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Werken in de wijk trekt je omdat je direct bij mensen thuis komt en goed contact hebt. Doe jou maar een ingewikkelde situatie, dan ben je op je best.

Je kunt overstijgend denken en klinisch redeneren en je vraagt door op momenten dat je intuïtie zegt dat er nog iets is wat je moet weten.

Bij de volledige verzorging van een cliënt ben jij het aanspreekpunt en houdt contact met de huisarts. Je denkt preventief, vooral in situaties die snel veranderen.

Zo regel je bijvoorbeeld tijdig een decubitusmatras, of schakelt tijdig nachtzorg in. Je betrekt familie en mantelzorgers en bent de steun en toeverlaat van de wijkverpleegkundige.

Jij bent blij dat je je eigen (deeltijd) werktijden kunt indelen en geen nachtdiensten hoeft te draaien. Dat je complexe zorg coördineert en een flinke verantwoordelijkheid hebt, vind je prettig, want het betekent dat je ook veel kunt oplossen!

Hier ga je werken

Sociale dorpen zijn, het De Lier en Maasdijk. De mensen zien om naar elkaar en er is veel mantelzorg voor degenen die het nodig hebben.

Het wijkteam in het wijkgebouw in De Lier vervult een centrale plek en iedereen stapt gewoon naar binnen. Er is veel kennis en ervaring te vinden binnen het team.

Zo is het goed in complexe wondzorg en behandelt deze meer dan gemiddeld. Er zijn dan ook twee wondaandachtsvelders en het contact met de wondpoli is prima.

Ook krijgt het team scholing van iemand die zowel in het specialistisch team als in het wijkteam werkt. Handig! Daarnaast is er een uitstekende samenwerking met de casemanager dementie.

Cliënten met dementie zijn ook een grote groep waaraan het team zorg verleent. Ga je hier werken, dan is goed signaleren en observeren belangrijk : wat is de oorzaak dat iemand afvalt?

En is de onrust die je ziet ontstaan uit verwardheid, of is er een andere reden? Het team is flink, het bestaat uit 22 zorgprofessionals.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie : bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Kitty de Jongh, Wijkverpleegkundige, via telnr : 06-13772980

Interesse? Solliciteer direct door op onderstaande 'sollicitatiebutton' te klikken.

N.b. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier